Mi skriver:
Ja, det kan også bruges. Jeg prøver at vi skal holde en kødfri dag om ugen, så der kunne de da være fantastiske 
Okay, nu skal jeg liiige se om jeg kan huske dem i hovedet.
Der er i hvert fald: rødbede-, kartoffel-, linse-, kikærte-, soyabønne-, alm. grøntsagsdeller.
Det du egentlig bare skal gøre er, at rive eller blende grøntsagerne/bønnerne osv. Og så tilføjer du et æg, lidt mælk og mel og en smule havregryn. I bønnedellerne skal der en smile rasp i
Krydderierne er mest bare hvad vi har, men altid:
rødbededellerne: salt og peber bare. De har en fin, speciel smag i sig selv.
kartoffeldennerne: salt, peber, paprika. Evt. hvidløg.
linsedellerne: masser af krydderier! Paprika, hvidløg, salt, peber, all-round krydderi, oregano osv!
kikærtedellere: salt, peber og hvidløg
De er SUPER gode i burgere.
Soyabønnedellerne: salt, peber og en masse paprika
alm. grøntsagsdeller: Det er de deller jeg laver når jeg har rest grøntsager i køleskabet. Jeg koger dem bare og moser dem, og steger dem. Krydderierne afhænger af grøntsagerne 
(Husk at bønnerne og kikærterne skal stå i blød og kikærterne skal koge i 1½ time - de kan dog købes på dåse, og smager af det samme, men bønnerne STINKER af hundemad)
Håber de kan bruges
Jeg spiser deller i hvert fald 2 gange om ugen.