Kan ikke bidrage med så meget nyt, men kan børnene lide kartofler? - bagt hokaido græskar har lidt den samme konsistens, men er bare sødere
Ellers er græskar også gode at mose til pure og gemme i kødsauce.
Kan børnene lide omeletter er der her også potentiale for at få en masse grøntsager i - pure af hvad som helst og det giver den tilmed en rigtig lækker smag 
Herhjemme er friske krydderurter i alle afskygninger en hitter og blander man dem i sammen med det grønne, overskygger det smagen af grøntsagerne og camouflerer ganske godt.
Som alle de andre har skrevet, fintrevet grønt i deller, bøf, gryderetter mm.
Jeg er selv ikke særlig glad for grøntsager der er blevet tilberedt, så de bliver bløde, bryder mig ganske enkelt ikke om konsistensen samt nogle grøntsager ændre smag når de udsættes for varme.
Vi har altid gulerodsstave, agurkestave og peberfrugtstave (rå) på bordet. De er en hitter... Og hvis der så er lidt creme fraiche evt. med krydderurter eller kryderi i til dyppelse, ryger de enormt hurtigt ned 
Anmeld