boller hæve i 10 timer eller mere

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

4.514 visninger
41 svar
0 synes godt om
27. februar 2011

B&J

Hej alle sammen nogle der har nogle lækre sunde bolder der kan komme i køleskabet og bruges næste dag???

håber der kommer en masse spænde opskrifter

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

27. februar 2011

B&J

27. februar 2011

ønskebørn74

Lækre sunde boller

12 stk.

Ingredienser:

10  g. gær
1  spsk. honning eller sukker
1.5  tsk. salt
5  dl. vand
3  spsk. olivenolie
75  g. havregryn
100  g. durummel (gerne groft)
100  g. solsikkekerner
40  g. hørfrø
150  g. grahams- eller rugmel
200  g.

speltmel

 

Rør gæren sammen med salt, honning og vand. Tilsæt olien. Rør resten af ingredienserne gradvist i. Dejen skal være klistret. Rør godt igennem. Dejen sættes til hævning i køleskabet i mindst 10 timer.

Tænd ovnen på 250-300 grader (alt efter din ovn)
Klat dejen ud på en bageplade med en ske dyppet i vand. Bag bollerne i ca. 12 minutter.

Tips:

Lækre sunde boller som tåler frysning. Smager bedst hvis du luner dem inden servering.

 

Anmeld

27. februar 2011

B&J



Lækre sunde boller

12 stk.

Ingredienser:

10  g. gær
1  spsk. honning eller sukker
1.5  tsk. salt
5  dl. vand
3  spsk. olivenolie
75  g. havregryn
100  g. durummel (gerne groft)
100  g. solsikkekerner
40  g. hørfrø
150  g. grahams- eller rugmel
200  g.

speltmel

 

Rør gæren sammen med salt, honning og vand. Tilsæt olien. Rør resten af ingredienserne gradvist i. Dejen skal være klistret. Rør godt igennem. Dejen sættes til hævning i køleskabet i mindst 10 timer.

Tænd ovnen på 250-300 grader (alt efter din ovn)
Klat dejen ud på en bageplade med en ske dyppet i vand. Bag bollerne i ca. 12 minutter.

Tips:

Lækre sunde boller som tåler frysning. Smager bedst hvis du luner dem inden servering.

 



Mange tak de lyder virkelige lækre har du selv prøvet dem??

Anmeld

27. februar 2011

ønskebørn74

B&J skriver:



Mange tak de lyder virkelige lækre har du selv prøvet dem??



Ja, mums...

Anmeld

27. februar 2011

B&J

ønskebarn74 skriver:



Ja, mums...



 det kunne lige være jeg skal handle ind i morgen og lave dem lyder rigtigt lækkert

Anmeld

27. februar 2011

Mumto3

koldt vand

10g gær

1dl neutral yougurt

salt

mel,gryn, kerner indtil dejen er godt våd. Husk at ælte dejen godt!!!

Dejen skal være ligesom tyk havregrød. Ind i køleskabet og stå natten over. Næste dag sættes klatter af dej på bageplade og ind i oven. så får man de dejligste luftige boller!

Anmeld

27. februar 2011

spj

27. februar 2011

B&J

Mumto3 skriver:

koldt vand

10g gær

1dl neutral yougurt

salt

mel,gryn, kerner indtil dejen er godt våd. Husk at ælte dejen godt!!!

Dejen skal være ligesom tyk havregrød. Ind i køleskabet og stå natten over. Næste dag sættes klatter af dej på bageplade og ind i oven. så får man de dejligste luftige boller!



det er så lige meget hvad mel man bruger???

og det er bare på slum lyder vildt nemt

Anmeld

27. februar 2011

B&J

spj skriver:

Jeg laver tit dem her http://www.madopskrifter.nu/Opskrifter/Langtidsh&# 230;vede+boller.opskrift?0=10585&11=227,1708

De er super nemme og smager vildt godt.



de ser så lækre ud men der er alt for meget hvedemel i øv øv og jeg er ikke så godt til det blande forhold øv

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.