tinasmor skriver:
Hold da op det lyder dyrt. Har I ikke evt. familie eller venner som har et hus hvor I evt kan holde det i et lejet telt eller lign i haven. Eller hvis I bor i lejlighed evt et selskabslokale i kan leje (eller en veninde der bor i lejlighed der kan låne sådan et til jer)?
Vi bor i hus, men hverken stue eller have er stor nok til så mange mennesker, og kender ik nogen som kan hjælpe, og da det er midt i maj, tør vi ikke satse på vejret 
Opskriften på tunmoussen
Tunmousse med kaviar
ca 10 pers
Det skal du bruge
Moussen:
5 blade Husblas
2 dåser tun (1 i vand/ 1 i olie)
1 glas Kaviar naturel (uden farve) (Kan udelades)
1 lille løg
2½ dl Creme Fraiche 18%
1 Citron, saft fra
1½ dl Piskefløde
Salt og Peber
Olie til pensling
Pynt:
Salat (hele blade)
Æg (hårdkogte, skåret i både)
Kaviar (farve efter eget valg)
Rejer
Tilbehør:
Flutes
Sådan skal du gøre:
Udblød husblassen i koldt vand. Hæld olien/vandet fra tunen og pisk tunen igennem med en elpisker til en ensartet masse eller kom den i en blender. Tilsæt kaviar. Pil og hak løget og tilsæt det. Rør creme fraiche i og smag til med citronsaft, salt og peber. Knug husblassen fri for vand og lad den blive håndvarm. Rør husblassen i tunmoussen. Pisk fløden stiv og vend den i. Hæld derefter blandingen i en randform penslet med olie. Stil Moussen koldt, så den kan stivne. vend tunmoussen ud på et fad, og pynt med salat, hårdkogte æggebåde, kaviar og rejer.
serveres gerne med flutes til
Kan med fordel laves aftenen inden den skal bruges
ps: det er ikke alle som kan li kaviar, og kaviaren i selve moussen kan udelades, og kaviaren til pynt, kan jo undgås når der tages, eller det kan serveres ved siden af Det er den bedste tunmousse jeg nogensinde har smagt, og den er rigtig nem at lave. Fik opskriften fra min svigermor, som ofte laver den, på trods af hun ikke selv kan li fisk
Anmeld