Spiser det ikke selv så det gør mine rollinger heller ikke.
Synes jeg har læst/ hørt at de slet ikke er sundere end en alm musllibar så jeg ville bare sende sådan en med :)
Og har ellers gode erfaringer med den her opskrift Line :)
Müslibar med chokolade
ca.18 stk
25 g smør
100 g rørsukker
225 g akaciehonning
Korn fra ½ vaniljestang ellr ½ tsk vaniljesukker
90 g Rice krispies
145 g trekornsflager
60 g havregryn
65 g sesamfrø
150 g mørk chokolade
Kom Smør, rørsukker, vaniljekorn og honning op i en stor gryde og smelt det sammen til en ensartet masse, det skal ikke koge for vildt.
Beklæd en form på 27x25 cm, hvis du ikke har en der passer så kan du tilpassen den ved at komme sølvpapir ud i siderne så den passer. Krøl bagepapiret sammen til en kugle og glat den ud iden, så den nemmer at få til at passe ned i formen
Bland alle de tørre dele sammen og kom det ned i honningmassen og bland det godt sammen
Kom det hele op i formen og fordel det jævnt ud med en ske. Tag et nyt stykke bagepapir over og pres det godt sammen så det kommer til at blive mere kompakt
Kom det ind i en forvarm ovn på 125 grader i ca.20-25 minutter, til det bliver lidt gyldent
Tag den ud af ovnen og lad den køle af 1 time ca og skær den ud i bar.
Smelt chokoladen over et vandbad og kom chokolade på dem enten med en ske eller kom det i en sprøjtepose og klip et lille hul og sprøjt det udover dem.
Chokoladen skal størkne inden du pakker dem ind i madpapir og kommer dem i en tætlukket boks.
Anmeld
Citér