Jeg prøver med et kagegalleri - her

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

22. juni 2010

Spunk-vb

Caidas: 'Byens bedste kager' har en supergod opskrift på bryllupskage - du kan jo bare nøjes med at lave et lag. Jeg lavede en til spunkens navnefest og den var superlækker. Man fryser den, når man har hældt fyldet i, så der bliver ikke problemer med opsmøring. Og så kan man jo snyde lidt og købe færdigt marcipanlåg og pynt.

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

26. juni 2010

Laurie-vb

De er flotte!! Har læst svarene, bare lidt hurtigt... hvordan laver du denne sko?

Anmeld

26. juni 2010

Louise-vb

Hold NU op. Hvor er det VILDT flot.. You go girl.. *s* :side:

Anmeld

27. juni 2010

mariamiss6-vb

Laurie skrev:
De er flotte!! Har læst svarene, bare lidt hurtigt... hvordan laver du denne sko?
svært at forklare, bare sådan her får du et link til en video http://www.youtube.com/watch?v=7eIZO9fe09w

Anmeld

27. juni 2010

Laurie-vb

imponerende og tak... kan hele sko spises? Nøj, hvor flot....

Anmeld

29. juni 2010

mariamiss6-vb

ja skoen kan godt spises... Men du skal lave den minimum 1 uge i forvejen, ellers kan den ikke stå selv på kagen... Det betyder jo så, at den måske er en smule hård.... Men ja, hele skoen er spiselig, hvis du laver den af MMF/fondant/sugarpaste....

Anmeld

1. juli 2010

Titte-vb

Her er studenterhuen jeg lavede i sidste uge http://voresborn.dk/images/fbfiles/images/IMG_0224.jpg

Anmeld

1. juli 2010

Titte-vb

...........og denne fik min søster til sin 40 års fødselsdag, den første kage jeg lavede, den blev vildt god i smagen. Den var lavet af lyse bunde, skumbanancreme, og hindbærcreme! mums :P http://voresborn.dk/images/fbfiles/images/IMG_4538.jpg

Anmeld

1. juli 2010

Spunk-vb

Skumbanancreme - det lyder spændende. Kagecreme blandet med knuste skumbananer?

Anmeld

1. juli 2010

Titte-vb

Spunk skrev:
Skumbanancreme - det lyder spændende. Kagecreme blandet med knuste skumbananer?
En pose skumbananer smeltes i gryde, og ca. 2½ dl fløde tilsættes og må ikke koge, blot smelte sammen. Køles af i nogle timer, evt ½ time i fryser, piskes som flødeskum........... Det er vigtigt at der er et modstykke til det søde, derfor en syrlig hindbær creme, 300 g hindbær koges ind m lidt sukker, blandes med 2½ d. flødeskum, evt kan man blande et par blade husblas i hindbærrene inden fløden tilsættes.........

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.