Signe1704 skrev:
Satser i øvrigt på at jeg skal til at lave mange kager - jeg vil gerne blive så god at jeg kan lave vores bryllupskage om et lille år ;)
Men det må tiden vise om jeg kan.
Hvordan laver du fyldet for at det bliver stift nok? Vil gerne lave noget med chokolade og hindbær til at starte med.
Hindbær er nem:
2-4 blade husblads sættes i blød i koldt vand
150 g hindbær - moses med 1 spsk sukker.
1/4 lt fløde piskes stift.
husblads 10 sekunder i microovn, og hældes så i hindbærene under omrøring.
Hindbær blandes med flødeskummet - giv evt. et ekstra pisk.
Smides direkte på kagen , og stilles på køl. Det vil være stift efter et halvt til et helt døgn.
CHOKOLADEFYLD:
200 g valgfri chokolade (skildpadder = 4 styks - toblerone/daim/whatever = 200 g)
Smelt i gryde sammen med 1/4 lt fløde...
Stilles på køl natten over, og piskes stift, og smides på kagen...
En god smørcreme.
ca. 3 spsk appelsinsaft (eller bare sådan ca. ;) )
100 g usaltet smør
og 200 g flormelis.
Appelsinsaft varmes og flormelis blandes i.
Det bløde (ikke smeltede) smør og appelsinblandningen piskes sammen....
og så er den klar til brug... (kan godt være jeg husker liiiidt forkert på mængden af flormelis, så start med 100 g - det skal være en rimeligt fast masse)
Anmeld