Farserede porre er lækkert og billigt, porre er i sæson lige nu og hakket kød kan man næsten altid finde billigt
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.p hp?id=23629Gulerodssuppe med ingefær er også lækkert, især med hjemmebagt brød
http://iform.dk/kost/sunde-opskrifter/gulerodssupp e-fra-smag-med-chili-ingefaer-og-korianderPizza på 5 minutter kan laves med rester af tomatsovs og rester af kød og grøntsager
http://www.storbyfarmen.dk/?p=745Pulled pork er mega lækkert og der er tit nakkefilet til 19,95 pr. 1/2 kg. Tilbehør kan være hjemmelavede boller og en coleslaw af gulerødder og kål som jo også er billigt.
Stegte ris kan laves på alverdens måder og med de rester af kød og grøntsager l har. Vi laver det tit efter vi har fået vietnamesisk nudelsuppe (opskrift kommer) eller hvis vi koger ris, så laver vi dobbelt portion og laver steget ris dagen efter evt med restkød fra fryseren.
http://www.cancer.dk/Opskrifter/Retter+med+fjerkra e/Nasi+goreng+-+Stegte+ris+med+kylling+og+groensag er.htmVietnamesisk nudelsuppe, der koges en hel kylling, og der er mad til flere dage, hvis det skal gøres endnu billigere, så køb kyllingelår evt med overlår på frost, de er tit billige. Og hvis du ikke har ingefær, stjerneanis og kanelstang i skabet, så spring over det, det bliver en god suppe alligevel

og her kan du også med fordel bruge rester af forskellige grøntsager, f.eks. Porre, peberfrugt, broccoli, gulerødder, kål, svampe ja kun fantasien sætter grænser.
http://emilysalomon.dk/2012/03/pho-ga/Og hvis nu du har lidt rester, der ikke er nok til jer, så frys det ned og lav en buffet dag, det er både hyggeligt og en god måde at få rester på, så er der nemlig alt muligt at vælge imellem og det er lidt som at spise ude

Det var lige hvad jeg hurtigt kunne byde ind med, sig til hvis du har spørgsmål til noget af det

Held og lykke med indkøbene, det skal nok gå.