JustMe skriver:
Hvis det skal bruges inden fo et døgn, hvordan kan det så være at mange af de typer fars, man kan købe i eks Fakta, Burgsen osv. har en "mindst holdbar til"-dato, der er flere dage forud? Ganske som der på flere pakker står, at det bare skal opbevares ved 5 garder; altså alm. køleskabstemperatur? Jeg spørger af ren nysgerrighed, da det undrer mig meget.
Til TS: ud efter nyt kød! Hvis det skal sælges, kan du IKKE på nogen måde tillade dig at løbe den risiko på en masse andre menneskers vegne! Det er forkasteligt at gøre.
på alle pakker står der en sidste anvendelsesdato... men under forudsætning af at det ligger i butikkens køleboks i hele den periode. På noget af kødet, igen det kommer an på hvordan det er pakket, står der også en notits om at forbrugeren skal anvende kødet inden et døgn ellers skal man nedfryse det.
Kød der er gaspakket, kan sagtens stå hjemme i køleskabet. Men det hakkekød, som fx Føtex-slagtere selv står og hakker, det bliver ofte kun filmet... altså det ligges selvfølgelig i en bakke, men der kommer kun film om.
Men der er forskel, man skal bare lige huske og se på den slags kød man selv lige køber
Anmeld