Nu er min kæreste slagter og han siger det er et nogo! For det første som alle de andre siger, så er det den type kød, der er mest bakteriefyldt, for det andet så, hvilket er endnu mere nogo, så er det noget i skal sælge til andre. Hvad tror du der sker, hvis fx superbrugsen solgte frikadeller til kunderne, hvor kødet havde overskredet holdbarheden? Tænk hvis de bliver syge...
Og så tænkte jeg på hvad er det for noget hakkekød? Altså hvordan er det pakket? Meget hakkekød skal anvendes indenfor et døgn, efter forbrugeren har købt det, ellers skal det fryses. Det har noget at gøre med at boksene i forretningen er koldere, plus man jo tænker på at kødet er uden for køl i et vist tidsrum, fra man køber det til man kommer hjem.
Synes bare ikke det er fair, at sælge det til folk, der jo i god tro regner med at kødet er ok. Så skal i da i hvert fald gøre dem opmærksom på, at kødet er for gammelt.
Anmeld