AalborgPigen skriver:
Deler du opskrift på de koldhævede boller? 
Ja selvfølgelig

1/2 pakke gær
1/2 liter vand
1 tsk salt
1 spsk olie
Ca 125 g havregryn ( jeg bruger de grove, men det er bare fordi det er det skabet ideholder)
Ca. 400 g mel
Det skal være en virkelig klistret dej! Du opløser gæren i vandet, tilsættere de andre ingredienser og rører det sammen med en grydeske, for du kan ikke have fingrene i det

Hæver i køleskabet natten over...
Om morgene tænder du ovnen på 200 grader. Sætter bollerne på en bradepande med bagepapir med to skeer, du kan stadig ikke bruge hænderne fordi den er så klistret. Jeg plejer at smøre lidt vand ud over med hænderne, så bliver de lidt bløde i overfladen og nogle gange sætter jeg en skål vand i bunden af ovnen, så der dannes damp

jeg bager dem i 15-20 minutter, alt efter hvor store de er.
Det hænder, at jeg putter nogle hakkede nødder, mandler, sesam, birkes eller revet gulerod i, hvis de skal være lidt anderledes end normalt

Håber det er til at forstå, ellers spørger du bare
Anmeld