Mht. alm MME kan man sagtens opvarme til spisetemp i micro, vandbad, blande vand etc. og så komme pulveret i. Hvad Grøn Allomin angår, har jeg også selv været i tvivl, selvom jeg har været i MME-ræset i snart ½ år. Jeg ahr nemlig været i tvivl om, hvorfor vandet skal varmes til 70 grader før oprystning og så køles igen. Det giver ikke mening for mig, vhis det er for at opløse pulveret, for det opløses fint i selv kold vand fra hanen. Men vi har valgt at tilberede dem på samme måde, som med de andre MME, hvor vi kogte vand til en dag ad gangen. Så opmålte vi den ønskede mængde vand, blandede pulveret i og varmede i micro (vi kender de præcise sekunder)....inden da blandede vi koldt kogt vand med nykogt vand (ved ikke lige, hvorfor vi ikke brugte microen, haha).
Hvis du en dag skal lave flere færdige flasker, så ryst pulveret op i det kolde vand. Når først mælkepulveret har været opvarmet (dvs. oprystet i varmt vand), må det ikke opvarmes igen, så ikke noget emd at opryste i varmt vand og så stille på køl til senere brug. Det fremmer bakterievæksten 
Men hvis hendes mave tager ok imod andre mærker, ville jeg skifte til et, hvor der ikke er nogen tvivl om tilberedningen eller bare købe nye drikkeklare brikker 
Anmeld