kagepap spørgsmål

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

20. juni 2011

Dot D

sandorff skriver:



det var da en ide jeg vil prøve næste gang, tak...

se mine kager på www.123hjemmeside.dk/nadjasandorff



Det gør det i hvert fald nemt, MEN husk lige at mit billede er efter princippet: Overdrivelse fremmer forståelsen Hellere en høj tynd kant, end en lav og bred

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

20. juni 2011

Nettemor

Dot D skriver:



Kagepap køber jeg hos dinkage.dk, der er det billigst synes jeg.Jeg bruger altid pap mellem lagene. Så er de nemmest at skille ad for sætte på et fad eller lignende, når der skal skæres



altså kun på nettet? så kan jeg ikke nå det til fredag?

Anmeld

20. juni 2011

Dot D

nettemor skriver:



altså kun på nettet? så kan jeg ikke nå det til fredag?



Du kan spørge pænt hos din lokale bager, der købte jeg mit, inden jeg fandt dinkage.dk

Anmeld

20. juni 2011

Nemesis

Dot D skriver:



Jeg beklæder min form med husholdningsfilm, så bliver det derinde



ahhh og sparer rengøringen :-)

Det vil jeg da helt klart lige prøve!

1000 tak Dot :-)

 Sisse

Anmeld

20. juni 2011

sandorff

Dot D skriver:



Det gør det i hvert fald nemt, MEN husk lige at mit billede er efter princippet: Overdrivelse fremmer forståelsen Hellere en høj tynd kant, end en lav og bred



got it

se mine kager på www.123hjemmeside.dk/nadjasandorff

Anmeld

20. juni 2011

Dot D

ladydan1 skriver:



ahhh og sparer rengøringen :-)

Det vil jeg da helt klart lige prøve!

1000 tak Dot :-)

 Sisse



Selv tak, det er jo med at gøre det nemt for sig selv....

Anmeld

20. juni 2011

Dot D

sandorff skriver:



got it

se mine kager på www.123hjemmeside.dk/nadjasandorff



Anmeld

20. juni 2011

Nemesis

Dot D skriver:



Selv tak, det er jo med at gøre det nemt for sig selv....



ja det er det..men det forklarer hvordan den tynde kant af smørcreme bliver inden i kagen..ahh jeg vil da virkelig se frem til at der ikke skal smøres på fyldet for det er virkelig noget ged.

 Sisse

Anmeld

20. juni 2011

Dot D

ladydan1 skriver:



ja det er det..men det forklarer hvordan den tynde kant af smørcreme bliver inden i kagen..ahh jeg vil da virkelig se frem til at der ikke skal smøres på fyldet for det er virkelig noget ged.

 Sisse



Helt enig, så jeg gør næsten altid sådan

Anmeld

20. juni 2011

Nettemor

Dot D skriver:



Du kan spørge pænt hos din lokale bager, der købte jeg mit, inden jeg fandt dinkage.dk



jeg har en sød lokal bager men hvad er det der kagepap helt præcist. minder det om almindelig pap? undskyld alle ?

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.