MarianneSonne skriver:
Hahahahahaha...kan godt forstå hvis du skulle have en timeout 
Jeg stod også tre stive timer og lavede min i forgårs og var såååå rasende 
Nå, men smagte den så godt?
Nu har jeg prøvet at smøre op med smørcreme, hvilket jeg egentlig syntes hurtigt bliver dyrt, da usaltet smør er rimelig pebret. Så prøvede jeg royal icing (æggehvide og floursukker), det er da noget værre pis at arbejde med. Render bare ned af siden 
Måske skulle jeg prøve med nutella. Blander du det med noget?
www.stjerneleg.dk
Hahaha ja ikk 
Og ja man gider altså ikk tilbringe hele dagen i et køkken for så lille en kage 
Men JA den smagte faktisk rigtig fint..
Det er dog altid svært og spise mere end et stykke med den søde fondant 
Hmm - hihi det gør ikk prisen bedre, for ja jeg putter usaltet smør i og flormelis sammen med nutellaen
Og ja det er lidt pebret..
Anmeld