Frikadeller

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

15. december 2010

Dinna88

Ni-ko-li-ne skriver:



hmmm men det er med rå rødbeder ikke? hmmm det er jeg ikke pjattet med, jo i små små mængder:0)



Jeg har en tendens til ikke at bryde mig om rødfrugter der er tilberedt, men rødbededellerne er faktisk gode! Altså, de er sådan lidt sødlige. Men jeg aner så heller ikke hvordan rå rødbeder smager

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

15. december 2010

Ni-ko-li-ne





Jeg har en tendens til ikke at bryde mig om rødfrugter der er tilberedt, men rødbededellerne er faktisk gode! Altså, de er sådan lidt sødlige. Men jeg aner så heller ikke hvordan rå rødbeder smager



sådan lidt en sjov smag...

jeg er et sandt mad øre... hmmm... så jeg elsker f.eks. bagte rodfrugter

Anmeld

15. december 2010

Dinna88

Ni-ko-li-ne skriver:



sådan lidt en sjov smag...

jeg er et sandt mad øre... hmmm... så jeg elsker f.eks. bagte rodfrugter



Wups, jeg mente selvfølgelig også rodfrugter

Jeg bryder mig ikke om de ovnbagte, det laves når jeg ikke er hjemme her, for jeg bryder mig heller ikke om duften af det 

Anmeld

15. december 2010

Jyden

Krydder med spidskommen og karry, det giver nogle lækre frikadeller, der smager af noget.

Anmeld

15. december 2010

nattergalen

Dinna88 skriver:



Jada! Jeg har brugt denne opskrift som udgangspunkt:

  http://vegetarkontakt.dk/?opskrift-latkes-kartoffel-deller=142

Jeg brugte ikke selleri men gulerødder - du må for guds skyld rive dem groft, ellers bliver det bare én stor klat halvflydende snask. har ødelagt dem mange gange ved det, hehe. Og så skal du måske putte et æg i (spiser jeg ikke, men jeg ved det har hjulpet min mor med at få det til at hænge bedre sammen)

Og så har jeg taget det lidt på må og få med ingredienserne, puttet forskellige krydderier i osv.

Jeg håber de bliver gode!



Tak for opskriften glæder mig til at prøve dem 

Anmeld

15. december 2010

CamillaSoefelt

Dinna88 skriver:



Skal de være af kød??
For ellers er rødbedefrikadeller, kartoffelfrikadeller og risfrikadeller virkelig lækre!  



Jeg vil vildt gerne ha opskriften på kartoffel og risfrikadellerne.. Vil du ik skrive den til mig i en PB?

Anmeld

2. januar 2011

Manakauapo

500 g hakket svinekød
1½ tsk salt
½ tsk peber
1 æg
1 løg
2½ dl skummetmælk
1 dl havregryn
1 spsk olivenolie
1½ spsk cayennepeber
Grøn peber i tern (efter behov)
Feta i tern (efter behov)
1. Rør svinekødet sammen med salt!
2. Tilsæt 1 æg.
3. Tilsæt 1 revet løg
4. Tilsæt 1 dl havregryn
5. Tilsæt 1 spsk olivenolie
6. Feta og grøn peber tilsættes .
7. Tilsæt til sidst peber og cayennepeber.
8. Rør godt sammen
9. Lad farsen hvile i køleskabet 15-30 min.
10. Steges derefter på en pande ved svag varme. Jeg bruger aldrig fedtstof, men tørsteger på en god tefalpande. Og jeg siger dig! Min frikadeller er bare supreme.

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.