Spring til sidste ulæste indlæg Følg denne tråd
Efter vi er begyndt at bruge all around krydderi har alt vores kød fået meget mere smag, ville ikke kunne lave mad uden det
Anmeld
Køb et abonnement på Vores Børn
Magasinet til dig med børn på 0-12 år
Priser fra 149 kr.
luppe-laban skriver: skal det være kylline eller svinefars`?
skal det være kylline eller svinefars`?
Svinefars
Jeg kommer nogle gange allehånde i, ikke mere end ca. 1 tsk til 500 g fars.
Ellers kommer jeg friske championg i helt fint hakket, det smager virkelig godt, den eneste ulempe der er ved det, er at de ikke kan gemmes og lunes igen
JulieE skriver: Jeg plejer at putte et fed hvidløg i mine (de kommer ikke til at smage helt vildt af hvidløg, mend et giver lidt smag) og så bruger dansk vand (uden citrus) som væde.Det gør dem luftige Og skal det ekstra luxus agtig en pakke bacen, som jeg hakker rimeligt fint og rører i farsen.
Jeg plejer at putte et fed hvidløg i mine (de kommer ikke til at smage helt vildt af hvidløg, mend et giver lidt smag) og så bruger dansk vand (uden citrus) som væde.Det gør dem luftige Og skal det ekstra luxus agtig en pakke bacen, som jeg hakker rimeligt fint og rører i farsen.
De der frikadeller som du laver, tror jeg min søn er vild med hehe
isabellamor skriver: put fetaost og finthakket peberfrugt i.. og evt persille.. hvis det er noget i kan lide
put fetaost og finthakket peberfrugt i.. og evt persille.. hvis det er noget i kan lide
Eeej sikke mange gode forslag nu. Havde faktisk slet ikke tænkt på sådan noget....kun ekstra krydderier *lol*
Carina1977 skriver: Jojo han er faktisk ikke kræsen, men når han er blevet lovet kød-frikadeller, så er det bestemt det han vil ha *griner*
Jojo han er faktisk ikke kræsen, men når han er blevet lovet kød-frikadeller, så er det bestemt det han vil ha *griner*
Haha, ja okay
Carina1977 skriver: De der frikadeller som du laver, tror jeg min søn er vild med hehe
Mine unger er også vilde med dem Mit største problem, jeg pinedød ikke fåd em til at smage som min mors.... og de er jo bedst Men synes egentlig også mine er ret ok
Nalle skriver: Efter vi er begyndt at bruge all around krydderi har alt vores kød fået meget mere smag, ville ikke kunne lave mad uden det
Det er måske sådan noget der burde stå som en fast inventar i min krydderi-hylde Må suse op efter sådan noget
Carina1977 skriver: Det er måske sådan noget der burde stå som en fast inventar i min krydderi-hylde Må suse op efter sådan noget
Vi kan på ingen måde undvære det, vores mad smager af intet uden det.
Carina1977 skriver: Eeej sikke mange gode forslag nu. Havde faktisk slet ikke tænkt på sådan noget....kun ekstra krydderier *lol*
frikadeller med fetaost hitter hvertfald hos os..
[ Spring til toppen ]
Story House Egmont A/S Strødamvej 46 2100 København Ø TLF: 70 25 75 10 CVR: 83131128