Baagøe skriver:
Opskrift tak!
Jeg har bagt brunkager og chokolade/nøddesmåkager. Derudover har min veninde Signe og jeg kogt klejner med cognac og vanilie! Mums for en vellykket eksperiment
Ok lige fra Gyldendals kogebog fra 1974 (en superb årgang skal jeg hilse og sige
)
honningkage
150gr smør
200 gr honning
85gr sukker
3 æg
240gr mel
1 tsk bagepulver
2 tsk kanel
1 tsk stødt ingefær (jeg bruger revet)
1dl appelsinmarmelade (jeg bruger mandaring eller abrikos)
bagetid 20(muffinforme) - 50(springform) min ved 175gr.
Rør fedtstof, honning og sukker skummende. Tilsæt æg, et ad gangen og rør dejen godt. Bland mel, bagepulver og krydderier og bland det i dejen. Kom dejen i en smurt raspdrysset form.
NB. kagen bør gemmes et par dage før den spises.
SPIS!!! 




Anmeld