Tunmousse med og uden husblas

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

5. november 2010

loppen82

Chalala85 skriver:



Den må jeg vidst lige google



ska jeg sende dig den... har tilfældigvis bogen

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

5. november 2010

Chalala85

loppen82 skriver:



ska jeg sende dig den... har tilfældigvis bogen



Det må du meget meget gerne! Tak

Anmeld

5. november 2010

loppen82

Chalala85 skriver:



Det må du meget meget gerne! Tak



(8 - 10 pers)

2 ds tun

200 g blødt smør

1 dl creme fraiche

1 - 2 tsk citron saft

½ tsk groft salt

lidt peber

Hæld væden fra tunen og put det i skålen.
Mos tunfisken med en gaffel eller en elpisker. Tilsæt smør cremefraiche, citronsaft og krydderier.
Rør det hele sammen og smag til, stil det på køl ca ½ døgn.

(jeg lavede af 6 dåser tun og der var MEGET til overs, kun 400 g smør og et helt bæger cremefraiche og den stod på køl ca 6 timer.

Anmeld

5. november 2010

Chalala85

loppen82 skriver:



(8 - 10 pers)

2 ds tun

200 g blødt smør

1 dl creme fraiche

1 - 2 tsk citron saft

½ tsk groft salt

lidt peber

Hæld væden fra tunen og put det i skålen.
Mos tunfisken med en gaffel eller en elpisker. Tilsæt smør cremefraiche, citronsaft og krydderier.
Rør det hele sammen og smag til, stil det på køl ca ½ døgn.

(jeg lavede af 6 dåser tun og der var MEGET til overs, kun 400 g smør og et helt bæger cremefraiche og den stod på køl ca 6 timer.



Uhm det lyder lækkert, 100000000 tak

Anmeld

5. november 2010

loppen82

Chalala85 skriver:



Uhm det lyder lækkert, 100000000 tak



SÅ lidt... bare glæd dig den smager vildt godt... og er den for blød efter 6 timer på køl så gi den ca 15 min på frys.

Anmeld

5. november 2010

Chalala85

loppen82 skriver:



SÅ lidt... bare glæd dig den smager vildt godt... og er den for blød efter 6 timer på køl så gi den ca 15 min på frys.



Det prøver jeg,takker

Anmeld

5. november 2010

3xM

Chalala85 skriver:



Hvor længe på køl ca og hvor mange er der til?



sorry det sene svar, der er til ca 10 prs. og jeg plejer bare at lave den dagen før den skal bruges...

Anmeld

5. november 2010

JulieE

Chalala85 skriver:



Hvor længe skulle den egentlig stå i køleren?



Jeg plejer at lave den aftenen før, men jeg mener den er klar i løbet af 2-3 timer

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.