Tunmousse med og uden husblas

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

5. november 2010

Maja88

Chalala85 skriver:



Det var godt nok en dejlig nem opskrift



helt vildt og den smager bare super super godt..

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

5. november 2010

mortilfreja

Vil da lige ønske tillykke med d. 16 :-) har selv føds'dag den dag :-)

Anmeld

5. november 2010

Chalala85

mortilfreja skriver:

Vil da lige ønske tillykke med d. 16 :-) har selv føds'dag den dag :-)



haha hvor fantastisk Smider da lige et forskudstillykke mod dig

Anmeld

5. november 2010

henh01

Chalala85 skriver:



uhm  hvor mange personer er den til?



Det kommer an på hvor mange dåser tun du kommer i

Hvis du tager 4 dåser tun er der vel ca til 4-6 pers. og så creme fr. til du får en blød kon. til sidst smøret for at få det til at binde ordentligt

Anmeld

5. november 2010

Chalala85

henh01 skriver:



Det kommer an på hvor mange dåser tun du kommer i

Hvis du tager 4 dåser tun er der vel ca til 4-6 pers. og så creme fr. til du får en blød kon. til sidst smøret for at få det til at binde ordentligt



Okay så laver jeg nok 1½ potion mere

Anmeld

5. november 2010

Chalala85

JulieE skriver:



Jamen den kommer her...

2 ds tun i vand

5 blade husblas

1 dl mayonaise

1 tsk dijonsennep

salt og peber

3 dl creme fraiche

 

Hæld vandet fra tunfisken

Læg husblassen i blød i kold vand (mindst 10 min -den skal være rigtig godt blød) Mos tunfisken og bland den med mayonaise, sennep, salt og peber.Rør det sammen til det er en glat masse (jeg plejer at bruge håndmixeren).

Knug husblassen fri for vand og smelt det i 1-2 spsk kogende vand. Sørg for den er helt smeltet og rør herefter husblassen i tunblandingen. Tilsæt tilidst creme fraiche og hold massen i en skål eller form og så i køleskabet

Spørg endelig, hvis derer noget



Hvor længe skulle den egentlig stå i køleren?

Anmeld

5. november 2010

Chalala85

Chatarina skriver:



Prøv på arla.dk det er karolines kogebog. mener det er den jeg plejer at lave. men det er bare tun, salt og peber, smør lidt cremefraiche og vist ikke så meget mere



der må jeg vidst lige ind og lurer

Anmeld

5. november 2010

Chalala85

3xM skriver:

til en rand :

4 ds. tun

i stk løg

½ l creme fraice ( eller den store bøtte hvertfald)

1/4 fløde.

og bruger ½ pk husblads.

vandet hældes fra tunen og røres med creme fraice og hk løg. fløden piskes stiv ( ikke til smør, men så skålen kan hældes på hovedet uden det falder ud )

husblasen ligges i blød i koldt vand indtil det er helt blødt , og derefter smeltes over vandbad og hældes i tun blandingen...

stilles på køl til den er stivnet ...

mmmmm blev helt lækkersulten nu



Hvor længe på køl ca og hvor mange er der til?

Anmeld

5. november 2010

loppen82

Chalala85 skriver:



Hvor længe på køl ca og hvor mange er der til?



Hejsa.

Tag den fra karolines kogebog den er UDEN løg og UDEN husblas og smager vildt godt...

Anmeld

5. november 2010

Chalala85

loppen82 skriver:



Hejsa.

Tag den fra karolines kogebog den er UDEN løg og UDEN husblas og smager vildt godt...



Den må jeg vidst lige google

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.