Mange tak.. tager den dog lige på forskud har først den 16 heheh
Jamen bare kom med den.. gerne med en så udførlig beskrivelse af hvad man skal gøre med husblasen det er der jeg altid fejler hehe
Jamen den kommer her... 
2 ds tun i vand
5 blade husblas
1 dl mayonaise
1 tsk dijonsennep
salt og peber
3 dl creme fraiche
Hæld vandet fra tunfisken
Læg husblassen i blød i kold vand (mindst 10 min -den skal være rigtig godt blød) Mos tunfisken og bland den med mayonaise, sennep, salt og peber.Rør det sammen til det er en glat masse (jeg plejer at bruge håndmixeren).
Knug husblassen fri for vand og smelt det i 1-2 spsk kogende vand. Sørg for den er helt smeltet og rør herefter husblassen i tunblandingen. Tilsæt tilidst creme fraiche og hold massen i en skål eller form og så i køleskabet 
Spørg endelig, hvis derer noget 
Anmeld