Hvad skal i ha ??

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

11. november 2010

Trine89

Mille83 skriver:

 

kylling med basilikumcreme, kan man få en opskrift på det? - Det lyder spændende



Hovedret til 4

  • Basilikumcreme
  • 200 g BUKO® Light naturel
  • 4 spsk mælk
  • 4 spsk hakkede friske basilikumblade
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1¼ kg skrællede faste kartofler i grove stykker
  • 1 liter vand
  • 8 tomater i grove stykker (ca. 400 g)
  • 8 små fed hvidløg i kvarte
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 spsk hakkede friske basilikumblade
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • 6 stykker kyllingeoverlår eller -underlår (ca. 1 kg)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • Pynt
  • friske basilikumblade
  • Stegetid:Ca. 45 min. ved 225°

Basilikumcreme: Rør halvdelen af osten sammen med mælk, basilikum, salt og peber. Stil cremen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

 

Kom kartoflerne i kogende vand og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 3 min. Hæld vandet fra kartoflerne og damp dem tørre. Bland kartoflerne sammen med tomater, hvidløg, salt og peber i en bradepande (ca. 22 x 30 cm).

 

Rør resten af osten sammen med basilikum og hvidløg. Lav en lomme under skindet på kyllingelårene. Fordel heri den krydrede ost (2-3 tsk pr. lår). Læg kyllingelårene på grønsagerne, drys med salt og peber og steg retten midt i ovnen.

 

Spis basilikumcremen til de stegte kyllingelår og grønsager.

 

Jeg bruger tit bare brystfileter i stedet for

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

11. november 2010

Ploffer

Vi skal have risengrød 

Dejlig nemt 

Anmeld

11. november 2010

Mille83

Trine89 skriver:



Hovedret til 4

  • Basilikumcreme
  • 200 g BUKO® Light naturel
  • 4 spsk mælk
  • 4 spsk hakkede friske basilikumblade
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1¼ kg skrællede faste kartofler i grove stykker
  • 1 liter vand
  • 8 tomater i grove stykker (ca. 400 g)
  • 8 små fed hvidløg i kvarte
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 spsk hakkede friske basilikumblade
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • 6 stykker kyllingeoverlår eller -underlår (ca. 1 kg)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • Pynt
  • friske basilikumblade
  • Stegetid:Ca. 45 min. ved 225°

Basilikumcreme: Rør halvdelen af osten sammen med mælk, basilikum, salt og peber. Stil cremen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

 

Kom kartoflerne i kogende vand og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 3 min. Hæld vandet fra kartoflerne og damp dem tørre. Bland kartoflerne sammen med tomater, hvidløg, salt og peber i en bradepande (ca. 22 x 30 cm).

 

Rør resten af osten sammen med basilikum og hvidløg. Lav en lomme under skindet på kyllingelårene. Fordel heri den krydrede ost (2-3 tsk pr. lår). Læg kyllingelårene på grønsagerne, drys med salt og peber og steg retten midt i ovnen.

 

Spis basilikumcremen til de stegte kyllingelår og grønsager.

 

Jeg bruger tit bare brystfileter i stedet for



Tak den må jeg prøve, lyder lækkert

Anmeld

11. november 2010

Trine89

Mille83 skriver:

 

Tak den må jeg prøve, lyder lækkert



Jeg syntes det er rigtig lækkert.. 

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.