Mille83 skriver:
kylling med basilikumcreme, kan man få en opskrift på det? - Det lyder spændende 
Hovedret til 4
- Basilikumcreme
- 200 g BUKO® Light naturel
- 4 spsk mælk
- 4 spsk hakkede friske basilikumblade
- ½ tsk groft salt
- friskkværnet peber
- 1¼ kg skrællede faste kartofler i grove stykker
- 1 liter vand
- 8 tomater i grove stykker (ca. 400 g)
- 8 små fed hvidløg i kvarte
- 1½ tsk groft salt
- friskkværnet peber
- 2 spsk hakkede friske basilikumblade
- 2 små knuste fed hvidløg
- 6 stykker kyllingeoverlår eller -underlår (ca. 1 kg)
- ½ tsk groft salt
- friskkværnet peber
- Pynt
- friske basilikumblade
- Stegetid:Ca. 45 min. ved 225°
Basilikumcreme: Rør halvdelen af osten sammen med mælk, basilikum, salt og peber. Stil cremen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.
Kom kartoflerne i kogende vand og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 3 min. Hæld vandet fra kartoflerne og damp dem tørre. Bland kartoflerne sammen med tomater, hvidløg, salt og peber i en bradepande (ca. 22 x 30 cm).
Rør resten af osten sammen med basilikum og hvidløg. Lav en lomme under skindet på kyllingelårene. Fordel heri den krydrede ost (2-3 tsk pr. lår). Læg kyllingelårene på grønsagerne, drys med salt og peber og steg retten midt i ovnen.
Spis basilikumcremen til de stegte kyllingelår og grønsager.
Jeg bruger tit bare brystfileter i stedet for
Anmeld