Rosa skriver:
Kan jeg liiiige få en idiotsikker opskrift på den???
Selvfølgelig... 
400 g kalkun (kylling) i strimler
Tørret chili, mængde kommer an på ens smagsløg, bruger selv en knivspids
1 rød peberfrugt i tern
2 stk fennilke i små tern (på størresle med løg skåret i tern)
1/4 l fløde (18%)
1/4 mælk (hvis man ikke er bange for vægten, så bliver sovsen aller bedst ved at bruge ½l fløde og ikke mælk
)
evt lidt jævner for at gøre sovsen tykkere så det bedre hænger ved pastaen..
Fennilken brunes i gryden, når de er blevet lidt bløde tilsættes kalkunen, salt og peber tilsættes. tilsæt de rødepeber. Til sidst kommes fløde/mælk og chili i.. Det hele skal små simre i 30-45 min.. Smag gerne til med salt..
Kog pastaen og bland til sidst det hele..
Tilbehør: brød
Nok til 2 pers...
Det smager virkelig virkelig godt.. De der fennilke giver bare en helt fantastisk smag..
Hvis man ikke kender fennilke i forvejen, så smager de ikke som de lugter når de er blevet varmet hehe...
Anmeld