Din yndlings ret :)

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

17. august 2010

Mai-pigen

Herhjemme skal der bages til fryseren idag, boller og pølsehorn, så derfor står den på pølsehorn, og måske en gang nachos...

Ellers er jeg helt vild med wok mad med kylling, og vandkastanjer...osv!!

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

17. august 2010

Moderator

Profilbillede for Moderator
bagger26 skriver:

Jeg har det sidste lange stykke tid haft sådan en lyst til chili concarne.. Har kun smagt det en gang før for ca 7 år siden hehe, og det smagte bare SÅ godt.. Men jeg aner ikke hvordan man laver det, så det er lagt lidt på is.. hehe..

Ellers mexi burgere som jeg kalder dem, hjemmelavet burgere med ost, bacon, salsa, guarcamole, salat..

Elsker bare generelt mexikansmad..

Friske fiskefileter med kartofler og persillesovs.

Karrysuppe med ris og kylling.

Friskpasta med kalkun. En sammenkogt ret hvor "sovsen" består af mælk, fløde, kalkun, rødpeber og MASSER af fennikel.. Smager fantastisk og er både min og mandens livret....

Kogt hamburgerryg med flødekartofler og broccoli.

Paprikagryde...

Broccoli/skinke tærte

Grøn Advokado salat med kylling og bulgur....

Mmmmm bliver helt sulten hehe...

 



Kan jeg liiiige få en idiotsikker opskrift på den???

Anmeld

17. august 2010

eirene

I aften skal vi have kyllingfilet med kartoffelbåde i ovnen og cabaret-sauce eller hvad vi nu har. Men når vi smovser står den på svensk pølseret.

 

Anmeld

17. august 2010

Mutti2B

Ej, tøser, nu bliver jeg jo vildt sulten

Mine yndlings retter er helt klart tarteletter med høns i asparges, stegt flæsk med persillesovs og grydekylling med brun sovs og kartofler (læs: alt med sovs )

Anmeld

17. august 2010

bagger26

Rosa skriver:



Kan jeg liiiige få en idiotsikker opskrift på den???



Selvfølgelig...

400 g kalkun (kylling) i strimler

Tørret chili, mængde kommer an på ens smagsløg, bruger selv en knivspids

1 rød peberfrugt i tern

2 stk fennilke i små tern (på størresle med løg skåret i tern)

1/4 l fløde (18%)

1/4 mælk (hvis man ikke er bange for vægten, så bliver sovsen aller bedst ved at bruge ½l fløde og ikke mælk)

evt lidt jævner for at gøre sovsen tykkere så det bedre hænger ved pastaen..

Fennilken brunes i gryden, når de er blevet lidt bløde tilsættes kalkunen, salt og peber tilsættes. tilsæt de rødepeber. Til sidst kommes fløde/mælk og chili i.. Det hele skal små simre i 30-45 min.. Smag gerne til med salt..

Kog pastaen og bland til sidst det hele..

Tilbehør: brød

Nok til 2 pers...

Det smager virkelig virkelig godt.. De der fennilke giver bare en helt fantastisk smag..

Hvis man ikke kender fennilke i forvejen, så smager de ikke som de lugter når de er blevet varmet hehe...

Anmeld

17. august 2010

3xM

fniiiis jeg er bare til tung klassisk mad :

medister

bøf i sovs

forloren hare

flæskesteg

gullash

osv....

er virkelig dårlig til at eksperimentere med nyt spændende

Anmeld

17. august 2010

lisesp83

eirene skriver:

I aften skal vi have kyllingfilet med kartoffelbåde i ovnen og cabaret-sauce eller hvad vi nu har. Men når vi smovser står den på svensk pølseret.

 



Har aldrig smagt svensk pølseret  (pinligt)

Kunne man få en opskrift?

Knus Lise - som nu er helt sulten efter næsten alt det de forskellige har skrevet, men det blir nok for dyrt at diske op med det hele på een gang. tihi

Anmeld

17. august 2010

3xM

lisesp83 skriver:



Har aldrig smagt svensk pølseret  (pinligt)

Kunne man få en opskrift?

Knus Lise - som nu er helt sulten efter næsten alt det de forskellige har skrevet, men det blir nok for dyrt at diske op med det hele på een gang. tihi



hakkede løg

tomatpure

pølser skæres i stykker

kogte kartofler i tern

steg pølser og løg hæld salt, pepper, paprika ved og tomatpure og mel

og så mælk i tilsidst kartoflerne

har ikke hvor meget af hver da der herhjemme går på smagsløg

 

Anmeld

17. august 2010

lisesp83

mariaogmarcus skriver:



hakkede løg

tomatpure

pølser skæres i stykker

kogte kartofler i tern

steg pølser og løg hæld salt, pepper, paprika ved og tomatpure og mel

og så mælk i tilsidst kartoflerne

har ikke hvor meget af hver da der herhjemme går på smagsløg

 



Mange mange tak, det skal prøves.

Og dig som siger du er til det gode gamle, og ikke så god til at eksperimentere!! Hehe, du har i det mindste smagt svensk pølseret. fnis..

Konklusion: Jeg må igang..

Anmeld

17. august 2010

prettybutterfly

umm sikke en lækkert tråd!!!

Herhjemme skal vi prøve noget nyt idag. Nemlig lakserisotto. Har aldrig lavet risotto før så glæder mig til at se hvordan det smager!

Tak for spændende opskrift ideer!!!

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.