Stjernen15 skriver:
Min mand tåler ikke hvedemel og soya. Men har læst at mange der ikke tåler gluten bruger melblandingerne fra finax, som skulle være gode.
Derudover så bruger vi mest pasta lavet på rismel fra urtekram, da dette minder mest om rigtig pasta. Rundstykker kan man få i Rema100 fra deres eget mærke - også færdiglavet pizzadej har de. Vi handler meget i Sverige, og der har hattings lavet nogle pitabrød - de er rigtig gode. Derudover har ica (butik i Sverige, rigtig meget glutenfri) de har bla. Hvidløgsflute, tortillas, ristet løg (kan også købes i meny)..
https://cathrineyoga.dk/verdens-nemmeste-og-glutenfri-boller-opskrift/ Har også nogle opskrifter på boller der er ret gode.
Her har de mange forskellige variationer af glutenfri pasta og nudler https://www.helsebixen.dk/shop/glutenfri-pasta-ris.html
Det bliver nemmere med tiden - min mand har en rigtig dårlig kombi af allergi, da der ofte er soja i de ting der ikke er hvedemel i. Og at der stadig kan være hvedestivelse i det der er glutenfri 
Tak for dine gode råd.
Jeg håber vi kan lave en tur til Sverige på et tidspunkt og kigge på varerne. Jeg har kun prøvet majspasta indtil videre, men jeg vil også gerne prøve en variant med ris. Jeg synes nu at den med majsmel var fin også. Vi skal faktisk prøve Rema1000s glutenfrie pizzadej i dag, så det er jeg lidt spændt på.
Den var fire gange så dyr som den almindelige, men det er vist kutyme for glutenfrie varer versus non-glutenfrie. 
Anmeld
Citér