Bager du med glutenfrit mel?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

6. september 2019

Anonym trådstarter

Stjernen15 skriver:

Min mand tåler ikke hvedemel og soya. Men har læst at mange der ikke tåler gluten bruger melblandingerne fra finax, som skulle være gode. 

Derudover så bruger vi mest pasta lavet på rismel fra urtekram, da dette minder mest om rigtig pasta. Rundstykker kan man få i Rema100 fra deres eget mærke - også færdiglavet pizzadej har de. Vi handler meget i Sverige, og der har hattings lavet nogle pitabrød - de er rigtig gode. Derudover har ica (butik i Sverige, rigtig meget glutenfri) de har bla. Hvidløgsflute, tortillas, ristet løg (kan også købes i meny).. 

https://cathrineyoga.dk/verdens-nemmeste-og-glutenfri-boller-opskrift/ Har også nogle opskrifter på boller der er ret gode. 

Her har de mange forskellige variationer af glutenfri pasta og nudler  https://www.helsebixen.dk/shop/glutenfri-pasta-ris.html

Det bliver nemmere med tiden - min mand har en rigtig dårlig kombi af allergi, da der ofte er soja i de ting der ikke er hvedemel i. Og at der stadig kan være hvedestivelse i det der er glutenfri 



Tak for dine gode råd.  Jeg håber vi kan lave en tur til Sverige på et tidspunkt og kigge på varerne. Jeg har kun prøvet majspasta indtil videre, men jeg vil også gerne prøve en variant med ris. Jeg synes nu at den med majsmel var fin også. Vi skal faktisk prøve Rema1000s glutenfrie pizzadej i dag, så det er jeg lidt spændt på.  Den var fire gange så dyr som den almindelige, men det er vist kutyme for glutenfrie varer versus non-glutenfrie. 

Anmeld Citér

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

6. september 2019

Anonym trådstarter

Bettybom skriver:

Prøv bloggen “sydhavnsmor” - der er mange gode opskrifter  



Jeg tager et kig. 

Anmeld Citér

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.