trunte89 skriver:
Har du ikke en opskrift på tærten?
Fyldet er "homemade" og lavet lidt på slum, men fremgangsmåden kan du få, så kan du selv finde ud af hvor meget og hvor lidt 
Tærtedejen laves af:
100 g hvedemel, 100 g fuldkornsmel, 1 dl havregryn, 1 dl skummetmælk, 0,5 dl raspolie og 1 tsk salt. Blandes sammen og "trykkes" ud i en tærteform. Super nemt at lave. Tærteformen forbages i 7-10 minutter.
Fyldet laves af frossenhelbladet spinat, som jeg varmer op i en gryde, presse væden fra og krydder med salt og peber. Tager en kvart madlavningsfløde 8% og en pk pikantost og varmer op sammen. Lader flødeblandningen køle lidt af og pisker 2-3 æg her i og blander dette sammen med spinaten og op i tærteformen og kommer to ferske laksebøffer (skåret ud i stykker) i også og i ovnen 25-27 minutter.
Det er ret nemt og lige til 
Spørg endelig
Vh. Louise
Anmeld