Team Putte skriver:
Jeg laver altid den her
Den er fast så den kan rulles ud og stikkes ud 
2 dl honning
1½ dl brun farin
150 gram smør
1 tsk stødt ingefær
2 tsk stødt kanel
½ tsk stødt nelliker
2 tsk natron
1 æg
550 gram hvedemel
Honning, smør og farin smeltes sammen i en gryde.
Krydderier og natron røres i (pas på det bruser op, så brug en rigeligt stor gryde)
Afkøl massen til den er lunken og rør æg og mel i.
Ælt dejen sammen og lad den hvile i køleskabet min. 24 timer.
Rul dejen ud i ca. ½-1 cm tykkelse og udstik kagerne.
Bages i 5-8 min midt i øvnen ved 200 grader (Laver du store honninghjerter skal bagetiden forlænges)
Pynt de afkølede kager med forskellige farver glasur.
Uha tak for det! Dem jeg fik bagt, blev lidt tørre i det. Men de smagte helt rigtigt.
Vil prøve din opskrift næste gang!
Har aftalt med mødregruppen at vi ska ha en jule bage dag, hvor vi alle ska komme med en dej. Må prøve bage din opskrift, så vi ka få lækre honning kager!! Vh stine
Anmeld