StineW79 skriver:
Ja det er hva jeg mangler, så kom med jeres bedste opskrift på honningkager! På forhånd tak!! Vh stine
Jeg laver altid den her
Den er fast så den kan rulles ud og stikkes ud 
2 dl honning
1½ dl brun farin
150 gram smør
1 tsk stødt ingefær
2 tsk stødt kanel
½ tsk stødt nelliker
2 tsk natron
1 æg
550 gram hvedemel
Honning, smør og farin smeltes sammen i en gryde.
Krydderier og natron røres i (pas på det bruser op, så brug en rigeligt stor gryde)
Afkøl massen til den er lunken og rør æg og mel i.
Ælt dejen sammen og lad den hvile i køleskabet min. 24 timer.
Rul dejen ud i ca. ½-1 cm tykkelse og udstik kagerne.
Bages i 5-8 min midt i øvnen ved 200 grader (Laver du store honninghjerter skal bagetiden forlænges)
Pynt de afkølede kager med forskellige farver glasur.
Anmeld