StineW79 skriver:
Hvordan bruger du så spidskommen, muskatnød og gurkemeje? Ville slet ik vide, hva jeg sku bruge det sammen med!
Uhm enebær. Har en ven som lavede enebærcrem, til vildt kød, til deres bryllup. Det smagte fantastisk! Vh stine
Spidskommen putter jeg eksempelvis i paneringen, hvis jeg steger aubergine-skiver. Putter det også i humus.. Sådan lidt mellemøøstlig inspireret mad. - Det er også godt, hvis du selv laver en rub til et stykke kød, der fx skal ovnsteges...
Gurkemeje kommer jeg i paella (kan ik li safran). Ellers bruger jeg det til at give kraftig farve i karryretter, som ikke skal være for stærke til børnene. Og så synes jeg, det har en god bitterhed sammen med fisk. - Eller hvis en røg-smag er ved at kamme over og blive for "vammel".
Muskat er selvfølgelig en klassiker i det italienske køkken. Her bruger jeg det naturligvis i lasagne, i bolognese, i bechamel. Men det er også fantastisk i tærter og gratiner. Flødestuvet spinat må også have et drys.
Bliver helt sulten nu! 
Anmeld