Mussen2 skriver:
Lyd rigtig lækkert, kan du evt /smide opskirften på de forskellige ting
Uh nu er meget af det jeg laver bare på slump og som regel til mange mennesker.. hehe. Men here goes..
Mangosalsa:
500 g modne cherrytomater
1 moden mango
1 lille løg
1 gul peberfrugt
chiliflager
Det hele finthakkes og blandes med chiliflagerne. Kan laves dagen i forvejen, men så hældes noget af saften fra for at det ikke skal blive for vådt. Jeg laver det helst samme dag et par timer før gæsterne kommer.
Ristet bønnemos:
2 ds kidneybeans (jeg kan ikke fordrage dem på andre end denne måde
)
3 fed hvidløg
1 dl raspolie
2 dl creme fraiche 9%
Bønnerne drænes og blendes sammen med hvidløg. Olien varmes godt op på en pande og bønnemosen svitses i olien i ca 5-7 min. Tilsæt herefter creme fraiche og rør rundt til det er blandet godt og varmet igennem. Server straks.
Guacamole:
4 modne avokadoer
1 gul peberfrugt
2 fed hvidløg
1-2 dl creme fraiche 9%
chiliflager, salt og peber efter smag
Avokadoer, hvidløg og peberfrugt blendes. Blandes herefter med creme fraiche og smages til med salt, peber og chiliflager


Anmeld