Mad til 12 - what to make?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

12. august 2012

Stumpen

Becks skriver:



Bulgur salat med kylling marineret i sød chili sauce. Blandet sammen med peberfrugt, persille, lidt hvidløg, cherrytomater 



Det lyder bare rigtig lækkert! Men har aldrig lavet bulgur før - er det ikke lidt en balancegabg at lave det?

Kan du evt udspecificere din opskrift lidt mere? Kunne godt tænke mig at lave det...

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

12. august 2012

Stumpen

katrineoerum skriver:

lasange er er nemt og hurtigt at lave. Og så laver du bare fluets til og noget tomatsalat.



Det kunne godt tænkes at det ender med en gang lasange...

Anmeld

12. august 2012

Stumpen

Dot D skriver:

Du skal da lave den dér viiiiildt lækre roulade, vi fik ned hos dig og den lækre salat...

Jeg har lavet rouladen med kyllingestykker i, det er rigtigt godt, mums



Er det ok som en fødselsdagsmenu? 

Anmeld

12. august 2012

Stumpen

Animalia skriver:

Hvis vi er mange laver jeg tit Australsk squashtærte, den er super nem og virkelig lækker Går fint til et eller andet kød og salat (selvom den dog også indeholder bacon)



Lyder spændende - har du en opskrift

Anmeld

12. august 2012

Becks

Stumpen skriver:



Det lyder bare rigtig lækkert! Men har aldrig lavet bulgur før - er det ikke lidt en balancegabg at lave det?

Kan du evt udspecificere din opskrift lidt mere? Kunne godt tænke mig at lave det...



Jeg laver aldrig bulguren som der står på pakken, synes det er nemmere at hælde kogene vand over dem, dække dem til og lade dem stå..

Den smager rigtig godt og kan serveres varm lige efter man har lavet den, men er også rigtig god kold.. Kan nemt laves dagen i forevejen

 

Til 4 pers. ca.:

4 dl Grov bulgur (Jeg bruger fuldkorn)

8 dl kogt vand

2 stk. hønse bouillon terninger

ca. 4 spsk. rapsolie

10-12 fed (alt efter str.) hvidløg - fint hakket

1 bundt persille

3 stk peberfrugt

1-2 bakker cherrytomater

1 stor flaske sød chili

600-800 gr. kyllinge brystfilet i tern eller strimler

Kom bulguren i en stor skål, kog vandet på elkedel, kom hønse bouillontern i en lille skål og hæld lidt af det kogte vand på, så det bliver opløst. Hæld det over bulguren sammen med resten af det kogte vand, rør rundt og kom staniol/låg på skålen. Lad det stå i 30 min. Rør af og til i det..

Imens bulguren bliver "kogt", ordnes kyllingen for fedt og skæres ud. Hæld ca. 2 spsk. rapsolie i en gryde, varm op og svits kyllingen deri. Put ca. 6 fed finthakket hvidløg i sammen med lidt salt og peber, kom sød chili i (Pas på, det er stærkt i store mængder) Jeg kommer ca. ½ flaske i gryden. Skru ned på lavt blus (2), kom låg på, rør indimellem. Det er færdigt efter ca. ½ time. (Det kan godt lugte fælt, men det er chilisaucen når den bliver varm)

Imens skæres peberfrugten i tern, tomater i både. Ca. 4-6 fed hvidløg og persillen finthakkes. Blandes med 2 spsk. rapsolie og blandes sammen med bulguren hvis vandet er dampet fra. (Der må ikke være vand i bulguren).

Derefter kommes kød og grønt i og røres rundt. Serveres med flute...

Anmeld

12. august 2012

Stumpen

Endnu engang tak til alle for forslag..

Mathilde holder 4 dage efter sin fødselsdag "fest" for pigerne i klassen og der skal de have pita, så ved ikke om vi vil spise det 4 gange på en uge - i tilfælde af rester Men lækkert er det 

Anmeld

12. august 2012

Dot D

Stumpen skriver:



Er det ok som en fødselsdagsmenu? 



Ja da... Det smager sååå godt, og det er vel det vigtigste Jeg tror ikke, der er nogen, der vil sige noget til det. Det skal jo være nemt for dig, når det er en arbejdsdag. Prøv bare at tænke på mig og min kommentar til den, mums mums mums. Jeg var overrasket over, hvor nem den var at lave, når den smagte så godt

Anmeld

12. august 2012

Stumpen

Becks skriver:



Jeg laver aldrig bulguren som der står på pakken, synes det er nemmere at hælde kogene vand over dem, dække dem til og lade dem stå..

Den smager rigtig godt og kan serveres varm lige efter man har lavet den, men er også rigtig god kold.. Kan nemt laves dagen i forevejen

 

Til 4 pers. ca.:

4 dl Grov bulgur (Jeg bruger fuldkorn)

8 dl kogt vand

2 stk. hønse bouillon terninger

ca. 4 spsk. rapsolie

10-12 fed (alt efter str.) hvidløg - fint hakket

1 bundt persille

3 stk peberfrugt

1-2 bakker cherrytomater

1 stor flaske sød chili

600-800 gr. kyllinge brystfilet i tern eller strimler

Kom bulguren i en stor skål, kog vandet på elkedel, kom hønse bouillontern i en lille skål og hæld lidt af det kogte vand på, så det bliver opløst. Hæld det over bulguren sammen med resten af det kogte vand, rør rundt og kom staniol/låg på skålen. Lad det stå i 30 min. Rør af og til i det..

Imens bulguren bliver "kogt", ordnes kyllingen for fedt og skæres ud. Hæld ca. 2 spsk. rapsolie i en gryde, varm op og svits kyllingen deri. Put ca. 6 fed finthakket hvidløg i sammen med lidt salt og peber, kom sød chili i (Pas på, det er stærkt i store mængder) Jeg kommer ca. ½ flaske i gryden. Skru ned på lavt blus (2), kom låg på, rør indimellem. Det er færdigt efter ca. ½ time. (Det kan godt lugte fælt, men det er chilisaucen når den bliver varm)

Imens skæres peberfrugten i tern, tomater i både. Ca. 4-6 fed hvidløg og persillen finthakkes. Blandes med 2 spsk. rapsolie og blandes sammen med bulguren hvis vandet er dampet fra. (Der må ikke være vand i bulguren).

Derefter kommes kød og grønt i og røres rundt. Serveres med flute...



Det skal simpelthen prøves - det lyder bare FOR lækkert

Anmeld

12. august 2012

Stumpen

Dot D skriver:



Ja da... Det smager sååå godt, og det er vel det vigtigste Jeg tror ikke, der er nogen, der vil sige noget til det. Det skal jo være nemt for dig, når det er en arbejdsdag. Prøv bare at tænke på mig og min kommentar til den, mums mums mums. Jeg var overrasket over, hvor nem den var at lave, når den smagte så godt



Hvor er du sød 

Anmeld

12. august 2012

Stumpen

Becks skriver:



Jeg laver aldrig bulguren som der står på pakken, synes det er nemmere at hælde kogene vand over dem, dække dem til og lade dem stå..

Den smager rigtig godt og kan serveres varm lige efter man har lavet den, men er også rigtig god kold.. Kan nemt laves dagen i forevejen

 

Til 4 pers. ca.:

4 dl Grov bulgur (Jeg bruger fuldkorn)

8 dl kogt vand

2 stk. hønse bouillon terninger

ca. 4 spsk. rapsolie

10-12 fed (alt efter str.) hvidløg - fint hakket

1 bundt persille

3 stk peberfrugt

1-2 bakker cherrytomater

1 stor flaske sød chili

600-800 gr. kyllinge brystfilet i tern eller strimler

Kom bulguren i en stor skål, kog vandet på elkedel, kom hønse bouillontern i en lille skål og hæld lidt af det kogte vand på, så det bliver opløst. Hæld det over bulguren sammen med resten af det kogte vand, rør rundt og kom staniol/låg på skålen. Lad det stå i 30 min. Rør af og til i det..

Imens bulguren bliver "kogt", ordnes kyllingen for fedt og skæres ud. Hæld ca. 2 spsk. rapsolie i en gryde, varm op og svits kyllingen deri. Put ca. 6 fed finthakket hvidløg i sammen med lidt salt og peber, kom sød chili i (Pas på, det er stærkt i store mængder) Jeg kommer ca. ½ flaske i gryden. Skru ned på lavt blus (2), kom låg på, rør indimellem. Det er færdigt efter ca. ½ time. (Det kan godt lugte fælt, men det er chilisaucen når den bliver varm)

Imens skæres peberfrugten i tern, tomater i både. Ca. 4-6 fed hvidløg og persillen finthakkes. Blandes med 2 spsk. rapsolie og blandes sammen med bulguren hvis vandet er dampet fra. (Der må ikke være vand i bulguren).

Derefter kommes kød og grønt i og røres rundt. Serveres med flute...



Laver du bulguren som du beskriver med boullion terningen?

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.