Spring til sidste ulæste indlæg Følg denne tråd
Vi havde gæster den anden dag , og jeg havde kogt ALT for mange ris ! Men kan ikke finde ud af hvad jeg skal lave med dem ..
Har lavet noget wok-agtigt med grøntsager og rejer på panden .. Overvejer at lave en gang klatkager ..
Men hvad laver I ? Håber at der er nogle som har gode idéer
Anmeld
Køb et abonnement på Vores Børn
Magasinet til dig med børn på 0-12 år
Priser fra 149 kr.
Maja_4000 skriver: Vi havde gæster den anden dag , og jeg havde kogt ALT for mange ris ! Men kan ikke finde ud af hvad jeg skal lave med dem .. Har lavet noget wok-agtigt med grøntsager og rejer på panden .. Overvejer at lave en gang klatkager .. Men hvad laver I ? Håber at der er nogle som har gode idéer
Tænk, jeg laver AAAALTID for mange ris, men ender altid bare med at smide det ud! Spild! Så jeg følger altså lige med!! Det med wok'en sys jeg er en god idé!
HeidiØ skriver: Tænk, jeg laver AAAALTID for mange ris, men ender altid bare med at smide det ud! Spild! Så jeg følger altså lige med!! Det med wok'en sys jeg er en god idé!
Elsker wok Men har kogt ris til 4 dage eller sådan noget Så bliver det sgu lidt for kedeligt i længden Hehe
klatkager..
fyldte peberfrugter
karrykål
Maja88 skriver: klatkager.. fyldte peberfrugter karrykål
Karrykål ?
Fyldte peberfrugter var faktisk en rigtig god idé ! .. Det er længe siden vi har fået det
Maja_4000 skriver: Karrykål ? Fyldte peberfrugter var faktisk en rigtig god idé ! .. Det er længe siden vi har fået det
hakket oksekød
svitset hvidkål
forårsløg
karry
ris...
alt svitses sammen på panden,...... det er virkelig lækkert= karrykål
Maja88 skriver: hakket oksekød svitset hvidkål forårsløg karry ris... alt svitses sammen på panden,...... det er virkelig lækkert= karrykål
Det har jeg aldrig hørt om Det kunne være vi skulle prøve det så
Maja_4000 skriver: Det har jeg aldrig hørt om Det kunne være vi skulle prøve det så
jeg laver det også nogengange uden forårsløg... smager virkelig godt altså
min kæreste plejer at lave noget med æg og ris som smager helt vildt godt.. "stegt ris med æg" også krydderier osv..
Græsk farsbrød med feta, tazzigi og oven kartofler, med salat!
Hakket oksekød, løg, hvidløg, friske urter, ris, og feta. Form det hele til et farsbrød, i et fad og i ovnen. Det passer sig selv og smager fantastisk! Vh stine
[ Spring til toppen ]
Story House Egmont A/S Strødamvej 46 2100 København Ø TLF: 70 25 75 10 CVR: 83131128