Kan man fryse bearnaise sauce??

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

20. december 2011

Miss T

Miss T skriver:



Det en super suppe/sovs og så kan man tykkne den efter behov med mere væske.



Jeg har taget udgangspunkt i denne opskrift

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.p hp?id=25140

Husk lidt muskat det giver ekstra god smag

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

20. december 2011

Miss T

Miss T skriver:



Jeg plejer bare at lave det ud fra min hukommelse, da det er min egen opskrift. jeg laver altid en stor portion.

1 pose jordskokke eller 2
Ca. 10 kartofler
1-2 løg
Bouillion okse eller hønse
Salt
Peber

Koger det og blender det med en cremefine

Så bliver det en god substans og smager himmelsk. Kan spises som sov eller som suppe.



Jeg har taget udgangspunkt i denne opskrift

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.p hp?id=25140
Dog med lidt ændringer.

Husk Muskat det glemte jeg, det giver en helt fantastisk smag.

Anmeld

20. december 2011

Angelspot

Miss T skriver:



Det kan du bestemt. Vi serverer den for lille Freya hun elsker det og har spist det mange gange, nogle gange som suppe andre gange som sovs, den anden dag brugte vi det på lasagne og det smagte bedre en bechamelsovs. Freya bliver 18 mdr. Men det er sundt og nærende i forhold til andre sovser, så prøv det, det er nemt at lave og det kan fryses som anden mad



Fantastisk

Tusind tak for det, så vil jeg ned og investere i jordskokker, det har jeg aldrig prøvet før, hehe   Lyder til der bliver en god stor portion, så jeg har til noget tid, det er altså rigtig rart at have noget færdigt i fryseren

Anmeld

20. december 2011

Miss T

Angelspot skriver:



Fantastisk

Tusind tak for det, så vil jeg ned og investere i jordskokker, det har jeg aldrig prøvet før, hehe   Lyder til der bliver en god stor portion, så jeg har til noget tid, det er altså rigtig rart at have noget færdigt i fryseren



Jeg har selv en mega gryder og jeg plejer faktisk at lave dobbelt portion af det jeg har skrevet.

Det har en helt fantastisk smag, håber du kan lide det for det er bare det nemmeste af det nemme og let at håndtere. Når vi serverer det som suppe er det med ristet bacon og persille på toppen mums

Anmeld

20. december 2011

Angelspot

Miss T skriver:



Jeg har taget udgangspunkt i denne opskrift

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.p hp?id=25140
Dog med lidt ændringer.

Husk Muskat det glemte jeg, det giver en helt fantastisk smag.



Af en eller anden grund har jeg muskat på min krydderi hylde, så det er i hus

Anmeld

20. december 2011

Miss T

Angelspot skriver:



Fantastisk

Tusind tak for det, så vil jeg ned og investere i jordskokker, det har jeg aldrig prøvet før, hehe   Lyder til der bliver en god stor portion, så jeg har til noget tid, det er altså rigtig rart at have noget færdigt i fryseren



Jeg har taget udgangspunkt i denne opskrift

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.p hp?id=25140
Dog med lidt ændringer.

Husk Muskat det glemte jeg, det giver en helt fantastisk smag.

Anmeld

20. december 2011

Miss T

Fik hvis lige vedhæftet den forkert

Jeg har taget udgangspunkt i denne opskrift

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.p hp?id=25140
Dog med lidt ændringer.

Husk Muskat det glemte jeg, det giver en helt fantastisk smag.

Anmeld

20. december 2011

Miss T

Angelspot skriver:



Af en eller anden grund har jeg muskat på min krydderi hylde, så det er i hus



Det er altså også lækkert i stuvet hvidkål hehe

Anmeld

20. december 2011

Angelspot

Miss T skriver:



Jeg har selv en mega gryder og jeg plejer faktisk at lave dobbelt portion af det jeg har skrevet.

Det har en helt fantastisk smag, håber du kan lide det for det er bare det nemmeste af det nemme og let at håndtere. Når vi serverer det som suppe er det med ristet bacon og persille på toppen mums



Kommer helt i madlavnings stemning, det skal jeg prøve i næste uge når tiden er til det og man har brug for noget nemt og lækkert efter julen

Hvad smager jordskokke som? Jeg kender slet ikke grønsagen...

Anmeld

20. december 2011

l.kjoeller

Angelspot skriver:



Okay, tak for svar

Af ren nysgerrighed, er det noget du har erfaring med og ved at man ikke kan? Og hvad sker der med det når man tør det op igen?



DEn vil sandsynligvis danne synerese\skilde . KOmmer an på om der er emulgator i men er stadig ingen garanti. UNdskyld teknikeren lig kom op i mig

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.