Du kan lave mad som kan bruges som rester de dage din mand ikke er hjemme. vil lige give et eksempel. Herhjemme er manden ude og spille i orkester tirsdag og torsdag. medplanen for denne uge ser således ud:
Mandag: spagetti med kødsovs
Tirsdag: rester, laver man en god portion kødsovs ud af de 500g oksekød, så er der snildt til dagen efter, så skal der bare koges lidt mere pasta
Onsdag: frikadeller med kartofler og brun sovs
Torsdag: Rester - brasekartofler med de rasterende frikadeller skåret i stykker og ned til, med ketchup og evt. et spejlæg
Fredag: ironisk nok, lørdagskylling, den koster 25 kr, dejligt billig, med ris og karrysovs til
lørdag og søndag plejer vi på dagen at finde ud af hvad vi skal have. Jeg har incl. ALT handlet ind for 345 kr i denne uge 
Et andet godt råd, når i har kød til overs, for eksempel korteletter eller andet kød der lige kan skæres i tern, så skær resterne ud og kom dem i en bøtte i fryseren. Når bøtten så er fuld tør i dem op, og de er skide gode til at komme i en gang tøm køleskabet 
Håber du kan bruge det til noget 
Anmeld