Spring til sidste ulæste indlæg Følg denne tråd
Mi skriver: Det vil jeg helt sikkert tage ind i min planlægning.
Det vil jeg helt sikkert tage ind i min planlægning.
Anmeld
Køb et abonnement på Vores Børn
Magasinet til dig med børn på 0-12 år
Priser fra 149 kr.
Mi skriver: Jeg skal spise sushi i morgen med nogle tøser, og skal lave desserten. Jeg vil prøve at lave blødende chokoladehjerter, efter opskrift fra "Det søde liv" på dr http://www.dr.dk/DR1/det-soede-liv/Opskrifter/2010/sommerliv/uds_3/20100824090645.htm Er der nogle der har prøvet det og har nogle fif? Har lidt på fornemmelsen at det nemt kan gå galt.
Jeg skal spise sushi i morgen med nogle tøser, og skal lave desserten. Jeg vil prøve at lave blødende chokoladehjerter, efter opskrift fra "Det søde liv" på dr
http://www.dr.dk/DR1/det-soede-liv/Opskrifter/2010/sommerliv/uds_3/20100824090645.htm
Er der nogle der har prøvet det og har nogle fif? Har lidt på fornemmelsen at det nemt kan gå galt.
StineL skriver: Jeg har lavet dem en del gange efterhånden og de er super lækre... Jeg kan anbefale, at måle ingredienserne af på forhånd for til sidst syntes jeg det hele skal gå lidt stærkt. Jeg smører formene men jeg beklæder også både bunden er siderne med bagepapir for at være helt sikker på at de ikke hænger fast. Du kan sagtens lave dem i forvejen men du behøver ikke fryse dem. Jeg plejer lige at tjekke med en strikkepind inden jeg tager dem ud af ovnen for at tjekke at de ikke er alt for flydende. Jeg kan helt sikkert anbefale en god vanilleis og friske bær til. Jeg syntes den kan blive for meget uden isGod bagelyst
Jeg har lavet dem en del gange efterhånden og de er super lækre... Jeg kan anbefale, at måle ingredienserne af på forhånd for til sidst syntes jeg det hele skal gå lidt stærkt. Jeg smører formene men jeg beklæder også både bunden er siderne med bagepapir for at være helt sikker på at de ikke hænger fast. Du kan sagtens lave dem i forvejen men du behøver ikke fryse dem. Jeg plejer lige at tjekke med en strikkepind inden jeg tager dem ud af ovnen for at tjekke at de ikke er alt for flydende. Jeg kan helt sikkert anbefale en god vanilleis og friske bær til. Jeg syntes den kan blive for meget uden isGod bagelyst
Tak, vil prøve som du siger, at måle det af først. Ville egentlig gerne ud og plukke brombær til det i morgen, men tror ikke de er modne endnu.
Giv endelig en update på hvordan det er gået
IsabellaCiinea skriver: Giv endelig en update på hvordan det er gået
Det vil jeg gøre
HJÆLP Nu har jeg lavet dejen. Men den er ikke tynd, nærmest lidt tyk i det, sådan hvis man laver noget tyk creme til en kage. Gør det noget? Syntes også den er en lille smule grynet De frosne æggeblommer var blevet lidt stive, men jeg tænkte at de nok ville smelte i den varmet chokolademasse. ØV ØV ØV hvis det ikke lykkedes
Kender den ikke, men du må da lige sige hvordan den er for den er da lige til at sætte mine gravidtænder i.
Mi skriver: HJÆLP Nu har jeg lavet dejen. Men den er ikke tynd, nærmest lidt tyk i det, sådan hvis man laver noget tyk creme til en kage. Gør det noget? Syntes også den er en lille smule grynet De frosne æggeblommer var blevet lidt stive, men jeg tænkte at de nok ville smelte i den varmet chokolademasse. ØV ØV ØV hvis det ikke lykkedes
Dejen skal være tyk =)
Så klø du bare på =)
Mht. at den er grynet, der tror jeg ikk at det gør så meget. Har ikke selv været ude for det.
Måske prøv at bage en nu? Som en lille test.
Har mega lyst til at smage det der! ØV! Sidder og savler ved tanken om flkydene chokolade og kage på en og samme tid.. Er gået i homer simpson mode...
held og lykke med bagningen!
[ Spring til toppen ]
Story House Egmont A/S Strødamvej 46 2100 København Ø TLF: 70 25 75 10 CVR: 83131128