Spring til sidste ulæste indlæg Følg denne tråd
Jeg skal spise sushi i morgen med nogle tøser, og skal lave desserten. Jeg vil prøve at lave blødende chokoladehjerter, efter opskrift fra "Det søde liv" på dr
http://www.dr.dk/DR1/det-soede-liv/Opskrifter/2010/sommerliv/uds_3/20100824090645.htm
Er der nogle der har prøvet det og har nogle fif? Har lidt på fornemmelsen at det nemt kan gå galt.
Anmeld
Køb et abonnement på Vores Børn
Magasinet til dig med børn på 0-12 år
Priser fra 149 kr.
Mi skriver: Jeg skal spise sushi i morgen med nogle tøser, og skal lave desserten. Jeg vil prøve at lave blødende chokoladehjerter, efter opskrift fra "Det søde liv" på dr http://www.dr.dk/DR1/det-soede-liv/Opskrifter/2010/sommerliv/uds_3/20100824090645.htm Er der nogle der har prøvet det og har nogle fif? Har lidt på fornemmelsen at det nemt kan gå galt.
Kagen er nem nok at lave. Det er en blødende chokoladekage. Du laver kagedejen dagen i forvejen og smider dem i fryseren. lige inden du skal bage dem (i en forvarmet ovn), så tager du dem op og bager dem i 7-10 min (alt efter hva opskrift det er) og tadah! så er der kage =)
IsabellaCiinea skriver: Kagen er nem nok at lave. Det er en blødende chokoladekage. Du laver kagedejen dagen i forvejen og smider dem i fryseren. lige inden du skal bage dem (i en forvarmet ovn), så tager du dem op og bager dem i 7-10 min (alt efter hva opskrift det er) og tadah! så er der kage =)
Skal de i fryseren, det står nemlig ikke i opskriften, der står køleskabet. Hvordan ved man at de er færdige, kan man stikke en strikkepind i dem og se om de stadig er flydende indeni?
Jeg brugte forresten denne opskrift da jeg alvede mine kager..
http://www.maduniverset.dk/opskrift.php/8060/Bagvaerk-opskrifter/Bloedende-chokoladekage
Mi skriver: Skal de i fryseren, det står nemlig ikke i opskriften, der står køleskabet. Hvordan ved man at de er færdige, kan man stikke en strikkepind i dem og se om de stadig er flydende indeni?
Dem jeg kender, der skal de.
Og det var også sådan vi lavede dem på kokkeskolen.
Jamen får de 7-10min og har de en alm. muffin form str. så sku de gerne blive perfekte =)
IsabellaCiinea skriver: Jeg brugte forresten denne opskrift da jeg alvede mine kager.. http://www.maduniverset.dk/opskrift.php/8060/Bagvaerk-opskrifter/Bloedende-chokoladekage
Ja den er der mere sukker og mel i, end den fra dr1
Mi skriver: Ja den er der mere sukker og mel i, end den fra dr1
Jah... men tror ikke det har det helt vilde og sige.. men 7-10min. ellers må du skælde mig ud hvis de bliver dårlige
Men husk at de skal serveres lige efter de er færdige....!
Og de skal være bundfrosne når de kommer i ovnen..
IsabellaCiinea skriver: Jah... men tror ikke det har det helt vilde og sige.. men 7-10min. ellers må du skælde mig ud hvis de bliver dårlige Men husk at de skal serveres lige efter de er færdige....! Og de skal være bundfrosne når de kommer i ovnen..
Det vil jeg prøve så, er meget spændt på resultatet Jeg også købe noget god is til
Mi skriver: Det vil jeg prøve så, er meget spændt på resultatet Jeg også købe noget god is til
Synes ikke du skal servere is til..!
Hellere nogle friske bær...
Jordbær, hindbær, brombær osv...
Ellers bliver det for kvalm...
IsabellaCiinea skriver: Synes ikke du skal servere is til..! Hellere nogle friske bær... Jordbær, hindbær, brombær osv... Ellers bliver det for kvalm...
Det vil jeg helt sikkert tage ind i min planlægning.
[ Spring til toppen ]
Story House Egmont A/S Strødamvej 46 2100 København Ø TLF: 70 25 75 10 CVR: 83131128