Miss T skriver:
Det var så lidt er meget "amatør" selv, men det har fungeret for mig..
Du kan sagtens lave det i morgen.
Sidste kage hmmm, det smager altså fantastisk med både hyldeblomst og daim sammen.
Hvis ikke det skal være hyldeblomst, så kan du lave en mousse af blåbær/brombær (er selv helt vildt blåbær og brombær). Evt. I opskriften til hindbærmousse kan du jo bare udskifte bærrerne, for stadig at gøre det "let".. 
Hvornår skal du have dem færdige?
Jeg skal have dem færdige lørdag, da vi holder barnedåb på søndag. Og jeg har rigeligt at se til lørdag så alt det jeg kan lave i morgen på kagen, det er jeg nødt til!
Lyder lækkert med blåbær, jeg vil lige et smut i Føtex i morgen og se hvad de ellers har af bær. Så er mulighederne jo mange når man bare har en standart opskrift til mousse
Har set din kage, hvor var det ærgeligt den væltede, men hold op et stykke arbejde du har lagt i den
Synes det er så vildt, for der skal jo laves masser af forskellige farvet fondant og icing og samtidig skal kagen også klappes sammen! Det tager jo dage, er så imponeret 
Anmeld