Q: Hvordan får man nemmest den fondant der skal ligges på hele kagen over på kagen uden den knækker/revner ? 
Jeg vil helst ha den så tynd som muligt nemlig.
A: Jeg bruger samme fremgangsmåde som Jane Asher. Hendes videoer kan ses her: http://www.youtube.com/watch?v=iykrcxzW6os&feature=player_embedded
Q: Andre løsninger end flormelis til og putte på bordpladen så ikk fondanten hænger fast ? 
Flormelisen klumper i/på fondanten og kan ikk børste det ordentligt af så sys det fondant man har farvet "falmer" i farven.
A: Jeg laver altid en duster af to skumvaskeklude, en tsk maizena og en poseklemme. Så duster jeg overfladen med maizenaen og det virker helt fint. Det er ret nemt at fjerne igen - selv på den sorte fondant, som kan være ret genstridig.
Q: Hvorfor knækker min fondant pynt for mig ? 
De blomster her, der knækkede bladene let af.
A: Du skal bruge tylose i din fondant så. Tylosen gør at fondanten tørrer hårdt op, men også bliver mere modellerbar. Alternativ kom din fondant i mikrooven i højst 10 sekunder og så skal der bare æltes løs.
Anmeld