Min 2. Kage + lidt hjælp søges!? :)

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

26. marts 2011

Hvem?

Lou87 skriver:



Ja måske ?
Hmm endnu en grund til den dumme flormelis ska væk



Netop - anbefaler hermed igen voksdugen

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

26. marts 2011

Lou87

SanneBoe skriver:



Netop - anbefaler hermed igen voksdugen



Vil jeg KLART huske, var irriteret over flormelissen begge gange nu nemlig

Anmeld

26. marts 2011

mariamiss6

1. Det ER et godt tick med kagerullen, når du skal overføre din udrullede fondant til kagen....  Du skal bare holde fast på rullen i den ene ende, så den ikke lægger ned på bordet, men kun støtter på bordet i den anden ende af hvor du holder. Så ruller du langsomt, og løst din fondant på kagerullen, sådan i fri luft agtigt.....

2. Du skal sigte flormelisen ud på bordet. Altså med en si, eller også lægge flormelis i midten af en skumvaskeklud, og så folde hjørnerne op, og binde noget om den, så har du en lille skumkluds-dupper så din flormelis kommer HELT fint ud

3. Dine blomster er knækket, fordi de har nået at tørre inden du putter dem på kagen. Altså er de nået at tørre EFTER du har lavet dem, men inden du putter dem på kagen... Opbevar pynten i en lufttæt beholder, ind til du skal bruge den, hvis du synes de tørrer for hurtigt..... Flad pynt kan du evt, putte i et plastikchateque som du har skåret op på den ene langside

De kan også knække eller strække sig for dig, hvis fondanten ikke ha rnået at tørre nok....

OG til det med kartoffelmel.... Jeg holdt op med at bruge kartoffelmel igen, fordi jeg synes det er svært at børste af. Det sætter sig som små bitte hår (ligesom fra korn) og giver sådan et skin synes jeg... MEN det kan jo også være en fin effekt hvis mans ynes om det

Anmeld

26. marts 2011

Dot D

Jeg bruger ALTID Maizena, det klistre ikke og det er nemt at fjerne igen...

 Når jeg har rullet min fondant stor nok, så folder jeg den på midten UDEN at trykke selvfølgelig, og så lægere jeg midterfolden midt på kagen og folder den anden del over, det er nemt Ellers løfter jeg den med begge hænder over kagen, det er lidt efter størrelsen på kagen.

Jeg tror dine blomster er blevet for tørre, siden de knækker. Hvis jeg gerne vil holde mine bløde, så lægger jeg dem ind i en flad plastpose, det virker for mig

Anmeld

27. marts 2011

Lou87

mariamiss6 skriver:

1. Det ER et godt tick med kagerullen, når du skal overføre din udrullede fondant til kagen....  Du skal bare holde fast på rullen i den ene ende, så den ikke lægger ned på bordet, men kun støtter på bordet i den anden ende af hvor du holder. Så ruller du langsomt, og løst din fondant på kagerullen, sådan i fri luft agtigt.....

2. Du skal sigte flormelisen ud på bordet. Altså med en si, eller også lægge flormelis i midten af en skumvaskeklud, og så folde hjørnerne op, og binde noget om den, så har du en lille skumkluds-dupper så din flormelis kommer HELT fint ud

3. Dine blomster er knækket, fordi de har nået at tørre inden du putter dem på kagen. Altså er de nået at tørre EFTER du har lavet dem, men inden du putter dem på kagen... Opbevar pynten i en lufttæt beholder, ind til du skal bruge den, hvis du synes de tørrer for hurtigt..... Flad pynt kan du evt, putte i et plastikchateque som du har skåret op på den ene langside

De kan også knække eller strække sig for dig, hvis fondanten ikke ha rnået at tørre nok....

OG til det med kartoffelmel.... Jeg holdt op med at bruge kartoffelmel igen, fordi jeg synes det er svært at børste af. Det sætter sig som små bitte hår (ligesom fra korn) og giver sådan et skin synes jeg... MEN det kan jo også være en fin effekt hvis mans ynes om det



Ja må prøve det trick med kagrullen
Okay, tror måske bare jeg vil bruge foreslaget med voksdugen fremover for kan godt høre at der er mange forskellige meninger med de forskellige slags mel.. Hvis dugen så virker  Det får vi at se næste gang..

Og hmmm oki, jeg lavede ellers pynten med det samme og lagde på bagefter.. men det lå godt nok bare på en tallerken indtil jeg var færdige med alle sammen og jeg sku til og pynte.
Men ja må prøve og ligge det i noget lufttørt....

Jeg ved ikk hva det ellers sku være ihvertfald, for de virkede ikk for våde, de var nærmere tørre.

Anmeld

27. marts 2011

Lou87

Dot D skriver:

Jeg bruger ALTID Maizena, det klistre ikke og det er nemt at fjerne igen...

 Når jeg har rullet min fondant stor nok, så folder jeg den på midten UDEN at trykke selvfølgelig, og så lægere jeg midterfolden midt på kagen og folder den anden del over, det er nemt Ellers løfter jeg den med begge hænder over kagen, det er lidt efter størrelsen på kagen.

Jeg tror dine blomster er blevet for tørre, siden de knækker. Hvis jeg gerne vil holde mine bløde, så lægger jeg dem ind i en flad plastpose, det virker for mig



Maizena hva mere hedderf det ?
Har kun haft brugt sauce jævner.. altså til sovs

Og okay, jeg synes eller bare jeg prøver at løfte det på den måde, men det knækker bare hvis ikk jeg er hurtig nok.. eller ja sådan revner fra hinanden du ved... men jeg vil bare helst ikk lave for tykt lag, da jeg ikk bryder mig om det er for tykt lag.

Anmeld

27. marts 2011

Dot D

Lou87 skriver:



Maizena hva mere hedderf det ?
Har kun haft brugt sauce jævner.. altså til sovs

Og okay, jeg synes eller bare jeg prøver at løfte det på den måde, men det knækker bare hvis ikk jeg er hurtig nok.. eller ja sådan revner fra hinanden du ved... men jeg vil bare helst ikk lave for tykt lag, da jeg ikk bryder mig om det er for tykt lag.



Jeg tror du skal bruge "foldemetoden" når det skal være meget tyndt. Det er ganske almindeligt Maizena, ikke den lyse eller brune sovsejævner, men den alm. i helt gul pakke

Anmeld

27. marts 2011

Lou87

Dot D skriver:



Jeg tror du skal bruge "foldemetoden" når det skal være meget tyndt. Det er ganske almindeligt Maizena, ikke den lyse eller brune sovsejævner, men den alm. i helt gul pakke



Okay, jeg må prøve med de forskellige forslag...
Og oki, det må jeg ha købt i stedet...
Men er det smartest og sigte ud ligesom den anden skrev, eller kan man bare tage og sprede det ud med hænderne ??

Anmeld

27. marts 2011

Dot D

Lou87 skriver:



Okay, jeg må prøve med de forskellige forslag...
Og oki, det må jeg ha købt i stedet...
Men er det smartest og sigte ud ligesom den anden skrev, eller kan man bare tage og sprede det ud med hænderne ??



Jeg laver en duster af to skumklude ovenpå hinanden, Maizena på midten, og så folder du hjørnerne i midten med en elastik, så det ligner en bold med en dut i toppen. Så kommer der et fint lag ud, når du banker den mod bordet. Helt perfekt

Anmeld

27. marts 2011

Lou87

Dot D skriver:



Jeg laver en duster af to skumklude ovenpå hinanden, Maizena på midten, og så folder du hjørnerne i midten med en elastik, så det ligner en bold med en dut i toppen. Så kommer der et fint lag ud, når du banker den mod bordet. Helt perfekt



Oki smart mange tak fordi du gad give dig tid til og svare

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.