Spring til sidste ulæste indlæg Følg denne tråd
Jeg undrer mig over, hvorfor så mange af jer bruger champignoner fra glas?
Fremfor at købe nogle friske, og selv lige skærer i skiver/tern/whatever ..
Anmeld
Køb et abonnement på Vores Børn
Magasinet til dig med børn på 0-12 år
Priser fra 149 kr.
Secrets skriver: Tror i det man kan lave det med cremefine til madlavning 7%? Vi vil helst undgå at bruge fløde aht. kalorier
Tror i det man kan lave det med cremefine til madlavning 7%? Vi vil helst undgå at bruge fløde aht. kalorier
Sagens. Det bruger vi i vores. Det smager af det samme
sne190810 skriver: Jeg undrer mig over, hvorfor så mange af jer bruger champignoner fra glas? Fremfor at købe nogle friske, og selv lige skærer i skiver/tern/whatever ..
Det undrer også mig. De smager jo dårligt af noget dem på glas. Så er de friske meget bedre. Og dem kan man også købe i skiver, hvis det er pga besvær eller tid
Happiness skriver: Det undrer også mig. De smager jo dårligt af noget dem på glas. Så er de friske meget bedre. Og dem kan man også købe i skiver, hvis det er pga besvær eller tid
Præcis .. det æyder lidt fesent!
Men smag og behag vel ..
Tidspres, måske?
Happiness skriver: Sagens. Det bruger vi i vores. Det smager af det samme
Mange tak Det skal prøves i aften!
[ Spring til toppen ]
Story House Egmont A/S Strødamvej 46 2100 København Ø TLF: 70 25 75 10 CVR: 83131128