koteletter i fad , hjælp ???

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

19. marts 2011

sne190810

Jeg undrer mig over, hvorfor så mange af jer bruger champignoner fra glas?

 Fremfor at købe nogle friske, og selv lige skærer i skiver/tern/whatever ..

 

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

19. marts 2011

Happiness

Secrets skriver:

Tror i det man kan lave det med cremefine til madlavning 7%? Vi vil helst undgå at bruge fløde aht. kalorier



Sagens. Det bruger vi i vores. Det smager af det samme

Anmeld

19. marts 2011

Happiness

sne190810 skriver:

Jeg undrer mig over, hvorfor så mange af jer bruger champignoner fra glas?

 Fremfor at købe nogle friske, og selv lige skærer i skiver/tern/whatever ..

 



Det undrer også mig. De smager jo dårligt af noget dem på glas. Så er de friske meget bedre. Og dem kan man også købe i skiver, hvis det er pga besvær eller tid

Anmeld

19. marts 2011

sne190810

Happiness skriver:



Det undrer også mig. De smager jo dårligt af noget dem på glas. Så er de friske meget bedre. Og dem kan man også købe i skiver, hvis det er pga besvær eller tid



Præcis .. det æyder lidt fesent!

Men smag og behag vel ..

Anmeld

19. marts 2011

Frøken J.

sne190810 skriver:

Jeg undrer mig over, hvorfor så mange af jer bruger champignoner fra glas?

 Fremfor at købe nogle friske, og selv lige skærer i skiver/tern/whatever ..

 



Tidspres, måske?

Anmeld

19. marts 2011

Frøken J.

Happiness skriver:



Sagens. Det bruger vi i vores. Det smager af det samme



Mange tak Det skal prøves i aften!

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.