Jeg elsker at lave det med paprika! Masser af paprika. Jeg har ikke en opskrift jeg følger, men kan da lige prøve at skrive det ned her til dig:
Koteletterne brunes og tages af panden og over i det fad du vil lave det i. På panden svitses bacon, løg og champignoner godt. Så hælder jeg en dåse hakkede tomater i. Hvis det skal være den lidt slankere udgave, så blender jeg creme fraiche med peberfrugt og tomater og hælder det i, og hvis den må være lidt federe, så kommer jeg fløde i til sidst, men har holdt lidt igen med creme fraichen. Masser af salt, peber og paprika!!! Lad det lige koge op, og så over i fadet til koteletterne og så en 40 minutters tid inde i ovnen ved 200 grader.
Alle ingredienserne er altså bare på gefühl, så jeg aner ikke hvor meget jeg bruger, men du kan jo prøve dig frem. Jeg elsker det med masser af fyld, men det kan man jo lade være med hvis man ikke er til det 
Jeg ELSKER simpelthen den her ret
- nååhr ja, og så med ris til.
Anmeld