Indkøbsliste:
Bacontern
Fløde
flåede hakkede tomater
champignon
løg
hvidløg
koteletter
ris
tilberedning:
steg allerførst bacon på en tør pande. når det er gjort tilsætter du løgene og lader dem stå og blive godt gyldne. dem hælder du så over i det ildfaste fad. så tager du champignongerne (skåret i skiver) og steger dem i det væske der er tilbage fra baconen.
Så hælder du champignonerne over i det ildfaste fad, hælder lidt fløde og en dåse tomater over og røre rundt i det lige så forsigtig.
hakker 2-3 fed hvidløg og drysser henover tomathalløjet.
så tager du koteletterne, og krydre dem. jeg bruger salt og hvidløgspepper, steger dem på begge sider i et par minutter på stegepanden, smider dem op i tomathalløjet og dækker dem godt til med baconen og alt det andet snask. Hvis du syntes at der er for lidt sovs, tilsætter du bare noget mere flåede tomater og lidt mere fløde..
du kan også lige smide lidt paprika i mens du røre rundt i tomathalløjet..
en tur ind i ovnen på 200 grader ca.. i 20-30 minutter, alt efter hvor meget du har lavet.. kog ris til, eller kartofler... og evt lige smid et lækkert flute ind i ovnen de sidste 10 minutter inden servering..
du kan også halvere mængden af fløden og hælde noget mælk i i stedet. det kan godt være at sovsen bliver lidt tynd. men ellers kan du altid jævne det 
NAM NAM NAM 


Anmeld