koteletter i fad , hjælp ???

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

8. marts 2011

LRJ

Mange tak for alle de gode opskrifter nu vil jeg forsøge mig at lave det i aften

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

8. marts 2011

LRJ

MaybeMe skriver:

Svits peberfrugt, løg og hvidløg i en gryde. Tilsæt championer i skiver samt forårsløg.

Tilsæt en halv liter grøntsagsboillion samt en dåse tomatpure.

Lad det simre i 2-5min. Tilsæt 2 stk milda madlavningsfløde samt coctailpølser.

Steg kortellertterne (med salt og peber på) på panden ca. 3 min på hver side. Og svits noget bacon i tern sammen med dem.

Høld overskydende fedtstof fra kortellertter og bacon i gryden.

Læg kortelletterne i et ildfast fad og hæld grøntsagsblanding med coctailpølser og bacon over.

Sæt i ovn i 30 min. Lav ris.

Og vupti! En MEGET lækker ret, men ikke helt fedfattig

Den går rent ind herhjemme hver gang.



på hvor mange graader ??

Anmeld

8. marts 2011

Happiness

Lone H. skriver:



på hvor mange graader ??



200 grader

Anmeld

8. marts 2011

LRJ

MaybeMe skriver:



200 grader



Okay tak

Anmeld

9. marts 2011

lisesp83

Lone H. skriver:



Okay tak



Var maden vellykket?

Anmeld

9. marts 2011

LRJ

lisesp83 skriver:



Var maden vellykket?



Ja, Kæresten og Julie var vilde med det men stadig ikk min hofret

Anmeld

9. marts 2011

lisesp83

Lone H. skriver:



Ja, Kæresten og Julie var vilde med det men stadig ikk min hofret



Nå det var da godt din lille familie var vilde med det

Det laves også bare på så mange forskellige måder.

Min egen opskrift er min livret. hehe

Anmeld

9. marts 2011

LRJ

lisesp83 skriver:



Nå det var da godt din lille familie var vilde med det

Det laves også bare på så mange forskellige måder.

Min egen opskrift er min livret. hehe



Hehe Ja men det er godt der findes rugbrød til når jeg ikk kan li hva jeg har lavet

Anmeld

9. marts 2011

Isabella_mor

Indkøbsliste:

Bacontern

Fløde

flåede hakkede tomater

champignon

løg

hvidløg

koteletter

ris

 

tilberedning:

steg allerførst bacon på en tør pande. når det er gjort tilsætter du løgene og lader dem stå og blive godt gyldne. dem hælder du så over i det ildfaste fad. så tager du champignongerne (skåret i skiver) og steger dem i det væske der er tilbage fra baconen.

Så hælder du champignonerne over i det ildfaste fad, hælder lidt fløde og en dåse tomater over og røre rundt i det lige så forsigtig.

hakker 2-3 fed hvidløg og drysser henover tomathalløjet.

så tager du koteletterne, og krydre dem. jeg bruger salt og hvidløgspepper, steger dem på begge sider i et par minutter på stegepanden, smider dem op i tomathalløjet og dækker dem godt til med baconen og alt det andet snask. Hvis du syntes at der er for lidt sovs, tilsætter du bare noget mere flåede tomater og lidt mere fløde..

du kan også lige smide lidt paprika i mens du røre rundt i tomathalløjet..

en tur ind i ovnen på 200 grader ca.. i 20-30 minutter, alt efter hvor meget du har lavet..  kog ris til, eller kartofler... og evt lige smid et lækkert flute ind i ovnen de sidste 10 minutter inden servering..

du kan også halvere mængden af fløden og hælde noget mælk i i stedet. det kan godt være at sovsen bliver lidt tynd. men ellers kan du altid jævne det

NAM NAM NAM

Anmeld

19. marts 2011

Frøken J.

Tror i det man kan lave det med cremefine til madlavning 7%? Vi vil helst undgå at bruge fløde aht. kalorier

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.