Othellolagkage

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

5.950 visninger
26 svar
0 synes godt om
15. februar 2011

AnneBJ

Hvordan laver jeg sådan en? 

Det skal ikke være med frisk frugt (ene og alene af den grund, at jeg helst skal ramme "bagerens" udgave ret godt)

Jeg ved ikke om jeg er "vandt" til almindelig bunde eller mandelbunde, det er en evighed siden jeg har fået othello fra bageren, men har lovet at lave det til kærestens fødselsdag...

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

15. februar 2011

Ploffer

En Othello lagkage består af alm. lyse lagkagebunde, jordbær el. hindbærsyltetøj og vanilje creme.

Først 1 bund, så et lag syltetøj og så creme.

Så en bund og creme og så den sidste bund.

Så skal der chokoladeglasur på toppen og flødeskum på siderne 

Anmeld

15. februar 2011

Ni-ko-li-ne

altså i Bilka og Føtex er det en bund med hindbærsyltetøj... så masser af creme blandet med fløde og så den øverste bund...

på den øverste bund skal der chokolade glasur og i kanten rulles marcipan... og fløde dupper på toppen

Anmeld

15. februar 2011

AnneBJ

Ni-ko-li-ne skriver:

altså i Bilka og Føtex er det en bund med hindbærsyltetøj... så masser af creme blandet med fløde og så den øverste bund...

på den øverste bund skal der chokolade glasur og i kanten rulles marcipan... og fløde dupper på toppen



Dvs. 2 bunde i alt? Eller bund, syltetøj, bund, creme, bund?

Anmeld

15. februar 2011

SpunkenJo

AnneBJ skriver:



Dvs. 2 bunde i alt? Eller bund, syltetøj, bund, creme, bund?



2 bunde ialt

 

Jeg plejer at piske fløden godt sammen, bruge pulvercreme som blandes lynhurtigt, og bagefter piskes ned sammen emd fløden.
- piske lidt ekstra, og klar til at lægge sammen.

bund, sylt, creme/fløde,bund,glasur

 
Marcipan på kanten og flødedutter  

Anmeld

15. februar 2011

AnneBJ

SpunkenJo skriver:



2 bunde ialt

 

Jeg plejer at piske fløden godt sammen, bruge pulvercreme som blandes lynhurtigt, og bagefter piskes ned sammen emd fløden.
- piske lidt ekstra, og klar til at lægge sammen.

bund, sylt, creme/fløde,bund,glasur

 
Marcipan på kanten og flødedutter  



Det er fandme nemt! 

Anmeld

15. februar 2011

Ni-ko-li-ne

AnneBJ skriver:



Dvs. 2 bunde i alt? Eller bund, syltetøj, bund, creme, bund?



Ja, to bunde

Anmeld

15. februar 2011

AnneBJ

Super tak for de hurtige svar! Men en othello er jo ret "høj" - vil det sige at cremelaget skal være "højt" og så have lov at stivne på køl inden servering?

Anmeld

15. februar 2011

SpunkenJo

AnneBJ skriver:



Det er fandme nemt! 



Det er da det det er 

Anmeld

15. februar 2011

SpunkenJo

AnneBJ skriver:



Det er fandme nemt! 



Det er da det det er 

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.