Tilbehør til svinemørbrad

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

5. oktober 2010

Lillefe

Jeg ville stege den så den blev brunet, og inden da ville jeg have skåret løg i stykker sammen med champingnoner + fløde med diverse krydderier. Så ville jeg stikke hul i mørbraden og stikke nogle hvidløg i.. og smide den ned i fadet og giver den en halv time. Det elsker min mand herhjemme.. og det smager vildt godt

 Og forresten så vile jeg servere det med kartofler..

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

5. oktober 2010

Sujan

Når jeg laver svinemørbrad laver jeg den ALTID på denne måde

Brun først mørbraden lad den køle lidt af... Så smøre jeg den ind i pikant ost og vikler pharmaskinke omkring, derefter skal den i ovnen i ca. 40 min.... så servere jeg bagekartofler, hjemmelavet persille smør og whisky sovs til... evt. laver jeg squas og champingong som lige bliver vendt på panden...

fik vi i søndags og smager så godt

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.