Tilbehør til svinemørbrad

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

5. oktober 2010

FruEllingsen

piadas skriver:



Skær den ud i tournedos'er. Brun dem på en pande med høje sider.

Tilsæt et par dl. hvidvin og lad det stege/koge et par minutter.

Hak nogle grøntsager groft (gulerøder, løg, tomater, blegselleri, peberfrugter eller hvad du nu har) og fordel over tournedos'erne.  Krydr med salt og peber. Læg låg på panden og lad det stege/koge ved middelvarme i 5-10 minutter.

Tilsæt en lille dåse tomatpure eller to alt efter hvor meget du gerne vil have det til at smage af tomat og madlavningsfløde eller mælk, så grøntsagerne næsten er dækket. Lad det koge videre i ca. 10 minutter til det er færdigt.

Jeg plejer at servere bådkartofler i ovnen vendt i rapsolie, paprika, timian og citronpeber til svinemørbraden.

Så kan du jo selv vælge, om du vil lave en salat til, men ellers kan du jo bare putte rigeligt med grøntsager til kødet. Det plejer jeg at gøre alligevel, for sovsen/grøntsagerne smager bare rigtig godt!

Evt. hvidløgsbrød hvis det skal være lidt usundt!

Det var mit forslag - håber du finder ud af noget!



NØJ det lyder LÆKKERT...

Nu spørger jeg bare rigtig dumt men hvad er tournedos'e

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

5. oktober 2010

Ni-ko-li-ne

Drømmer skriver:



NØJ det lyder LÆKKERT...

Nu spørger jeg bare rigtig dumt men hvad er tournedos'e



tournedos er når en mørbrad er skåret i stykker :0)

Anmeld

5. oktober 2010

FruEllingsen

Ni-ko-li-ne skriver:



tournedos er når en mørbrad er skåret i stykker :0)



sådan i tern eller i bøffer?? sorry. er bare ikke en ørn i et køkken. hehe

Anmeld

5. oktober 2010

AnneBJ

Drømmer skriver:



sådan i tern eller i bøffer?? sorry. er bare ikke en ørn i et køkken. hehe



Bøffer - lidt tykke..

Anmeld

5. oktober 2010

Pige2009

Ovnbagte rodfrugter og halve kartofler...

Anmeld

5. oktober 2010

Mig med maven

Sisley skriver:

asparges eller bønner med bacon om og "fløde"kartofler lavet med mornaysauce i stedet for fløde



Overhoved ikke det jeg havde tænkt mig, meeeen 1000 gange bedre! denne menu holder jeg på!

MUMS!

Anmeld

5. oktober 2010

piadas

Drømmer skriver:



NØJ det lyder LÆKKERT...

Nu spørger jeg bare rigtig dumt men hvad er tournedos'e



Det smager også bare helt vildt godt - og så kan man faktisk også bruge kyllingebryst i stedet for svinemørbrad, hvis det er det, man skal have!

Tournedos'er er det man kalder en mørbrad, hvis man skærer den ud i bøffer. Det mener jeg i hvert fald de er ved oksemørbrad - så må det vel være det samme med svinemørbrad?!!

Anmeld

5. oktober 2010

JulieE

Jeg ville lave en an lomme i mørbrad og fylde den emd pikantost og så omvikle den med røgetslinke/kerneskine og så i ovnen. Skinken bliver sprød som bacon og smager af mere

Detil champignon blandede rodfrugter i ovnen og så en rødvinssovs til

Anmeld

5. oktober 2010

JulieE

Eller skåret i bøffer og så med bagekartofler, langtidsbagte rødber og parmesancreme til

Anmeld

5. oktober 2010

Sisley

Mig med maven skriver:



Overhoved ikke det jeg havde tænkt mig, meeeen 1000 gange bedre! denne menu holder jeg på!

MUMS!



Hehe - ja, jeg sidder og bliver helt sulten nu!

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.