Drømmer skriver:
Vi skal have svinemørbrad i aften, men kan simpelthen ikke komme på hvad vi skal servere til.
Så kom med nogle forslag.
(vi bliver 8 der skal spise)
Skær den ud i tournedos'er. Brun dem på en pande med høje sider.
Tilsæt et par dl. hvidvin og lad det stege/koge et par minutter.
Hak nogle grøntsager groft (gulerøder, løg, tomater, blegselleri, peberfrugter eller hvad du nu har) og fordel over tournedos'erne. Krydr med salt og peber. Læg låg på panden og lad det stege/koge ved middelvarme i 5-10 minutter.
Tilsæt en lille dåse tomatpure eller to alt efter hvor meget du gerne vil have det til at smage af tomat og madlavningsfløde eller mælk, så grøntsagerne næsten er dækket. Lad det koge videre i ca. 10 minutter til det er færdigt.
Jeg plejer at servere bådkartofler i ovnen vendt i rapsolie, paprika, timian og citronpeber til svinemørbraden.
Så kan du jo selv vælge, om du vil lave en salat til, men ellers kan du jo bare putte rigeligt med grøntsager til kødet. Det plejer jeg at gøre alligevel, for sovsen/grøntsagerne smager bare rigtig godt!
Evt. hvidløgsbrød hvis det skal være lidt usundt!
Det var mit forslag - håber du finder ud af noget!
Anmeld