Noget med kyllingefiletter ??

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

16. august 2010

Ni-ko-li-ne

vend filetterne i sesamfrø.... steg dem på en pande med olie...

tilbehør? : alt det du har lyst til... f.eks en salat af melon, avocado, hjertesalat, pinjekerner og evt grove pastaskruer og vindruer

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

16. august 2010

Svane83

Carina1984 skriver:

Skær dem i strimler og steg dem på panden. Put derefter stegt bacon på panden sammen med kyllingstrimlerne. Derefter en ordentlig omgang fløde og tilsæt porrer. Lad det simre indtil næsten al fløden ikke er flydende mere... Det får en lys cremet konsistens.... Serverers sammen med frisk pasta..
uhm det er SÅ lækkert...
blir helt sulten Det tror jeg da lige jeg vil lave til os i aften :-) hihi



UUUUHHHHMMMMM det lyder godt nok heller ikke dårligt.... mon ikke man kan lave det med cremfine så den var mindre fed??

Anmeld

16. august 2010

>>Carina<<

Svane83 skriver:



UUUUHHHHMMMMM det lyder godt nok heller ikke dårligt.... mon ikke man kan lave det med cremfine så den var mindre fed??



det tror jeg godt du kan :-)

Anmeld

16. august 2010

Svane83

Ni-ko-li-ne skriver:

vend filetterne i sesamfrø.... steg dem på en pande med olie...

tilbehør? : alt det du har lyst til... f.eks en salat af melon, avocado, hjertesalat, pinjekerner og evt grove pastaskruer og vindruer



Ih det kunne jeg også godt spise... desværre kan manden ikke lide sesamfrø...

Anmeld

16. august 2010

quity

Kylling i cola(light) med grøntsager og ris til.

Anmeld

16. august 2010

Svane83

Carina1984 skriver:



det tror jeg godt du kan :-)



Jamen så kan det være at det er det vi skal have. Bruger du bacon tern eller steger du rigtig bacon?

Tager det af og svitser kyllingestykkerne, så på med fløde/cremfine og porrer skåret i skiver og så lader det reducere og så serves det med frisk pasta?

Anmeld

16. august 2010

>>Carina<<

Svane83 skriver:



Jamen så kan det være at det er det vi skal have. Bruger du bacon tern eller steger du rigtig bacon?

Tager det af og svitser kyllingestykkerne, så på med fløde/cremfine og porrer skåret i skiver og så lader det reducere og så serves det med frisk pasta?



LIge præcis som du beskrev... jeg beskrev det nok ik så godt

Jeg bruger bacon tern eller bacon skiver jeg skærer i små stykker... uhm nu vil jeg ud og handle ind til det :-)

Anmeld

16. august 2010

Koen.

bruner kyllingefiletterne på en pande, i et i fast fad med fløde, hvidvin, bacontern og porre i ovnen en halv time ved 200 grader, super mums

Anmeld

16. august 2010

Svane83

lillespurv19 skriver:

bruner kyllingefiletterne på en pande, i et i fast fad med fløde, hvidvin, bacontern og porre i ovnen en halv time ved 200 grader, super mums



Det minder faktisk lidt om Carina1984, bare i fad i stedet for på panden... men lækkert lyder det

Anmeld

16. august 2010

Sofia

Du kan evt. også lave en lækker pasta eller bulgur salat med alt det tilbehør du elsker, og så svitse kyllingen og putte den i i mindre stykker..

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.