Du kan få vores for de næste 3 uger.
Jeg går hjemme så jeg laver maden og det er derfor vi nogle dage kan få noget lidt bedre som tager langtid at lave
Mandag: Oven bagt kartoffelmos med kødsovs
Tirsdag: Bøf med løg og kartofler
Onsdag: Tarteletter med hønsekød
Torsdag: Gyros med ris
Fredag: Pasta fad
Lørdag: Hotdogs
Søndag: Biksemad + suppe til mig
Mandag: Kylling med ris
Tirsdag: Frikadeller med kartoffelmos
Onsdag: Pasta og kødsovs
Torsdag: Medister med kartofler og sovs
Fredag: Hotwings med pomfritter
Lørdag: Flæskesteg med tilbehør
Søndag: Wok gryde
Mandag: Krydder marineret kylling med ris og salat
Tirsdag: Kæresten har planer da vi har ½ års dag
Onsdag: Indisk risret
Torsdag: Steaks med kartofler og sovs
Fredag: Nuggets med kartoffelmos
Lørdag: Mexicansk
Søndag: Forårs rulle
Mandag: Farsbrød
Tirsdag: Pasta ret med frisk pasta bacon og pikant ost
Onsdag: Kalkun bryst med basilikums kartofler
Torsdag: Tærte med fyld
Fredag: Sandwich
Lørdag: Stegt flæske med persille sovs og kartofler
Søndag:
Waow... Får I aldrig det samme 2 dage i træk ??
Det gør vi herhjemme, for at "spare på kræfterne", så der er mere tid til alt det andet. Og det er rart, når der ikke skal tænkes på aftensmaden, fordi der er rester tilbage fra dagen før.
Vi er også startet på madplan 2-3 uger frem herhjemme. Det er bare SÅ meget nemmere!! Førhen spurgte vi altid hinanden, når klokken var tæt på knurrende sulten mave, hvad vi skulle finde på.
Og så endte det liiidt tit i dumme/usunde eller hurtige løsninger (såsom pizza)
Nu får vi meget mere varieret mad (også selvom der er dage med rester engang imellem) og også noget sundere mad nu, end før vi fik børnene!
Jeg tænkte, om du vil uddybe disse to retter lidt mere for mig?
Det lyder mums! 
Pasta ret med frisk pasta bacon og pikant ost
Kalkun bryst med basilikums kartofler
Anmeld