mor_sabina skriver:
Uhh ved det er en meget gammel tråd, men i min søgen på inspiration til ugens madplan faldt jeg over dette indlæg
Har du tilfældigvis en opskrift du vil af med?
500 g. hakket okse/svinekød eller kogt kylling pillet i små stykker
1½ tsk karry
1 løg
1 gulerod
1 snackpeber
1 kop bulgur
1 hønseboullion
1/4 hvidkål
1 tsk sukker (kan udelades)
1 spsk soya
1 kop vand
filodej
salt, peber og evt. chili
-snit guleroden fint på langs, hak løg og snackpeber.
-snit kålen fint
-kom lidt olie på panden og svits karryen med gulerod, løg og snackpeber
-kom derefter kødet i og svits det med til kødet er brunet af, smag til med salt og peber evt. chili. Køles derefter af.
- kog bulguren med hønseboullion og køl det derefter af.
- svits hvidkålen i olie, kom sukker og soya i og rør godt til det bliver passende brunt, derefter kommes en kop vand ved, lad det simre under stadig omrøring til vandet er væk og kålene er møre (smag til med salt).Køles derefter af.
- Når det hele er køleskabskoldt blandes det sammen, og derefter kommes passende mængder i filodejen som rulles omk. Rullerne må ikke være for tykke.
- Frituresteg rullerne (ikke for mange ad gangen, da det køler olien ned) Olien skal helst være mellem 160-180 grader.
...(manden min har altid bare prøvet sig frem)...
Her er lige en "how to" til at rulle filodejen om ingredienserne..
http://www.youtube.com/watch?v=eGAl5JQssSs&feature=related
Hvis du ikke vil lave det hele til forårsruller, smager det osse godt i sig selv med en god salat til...