Hvad skal i have at spise i aften?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

13. januar 2010

Lone Jakobsen

vi fik pariserbøf med masser af frisk grønt

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

13. januar 2010

FrkLarsen

Her står den på koteletter m. Kartofler og Bearnaise sauce 

Anmeld

13. januar 2010

Liljesilas

skinkeschnitzler med kartofler og det hele - rigtig gammeldags mad når det er bedst

Anmeld

20. september 2010

mor_sabina

bondepigen skriver:

Forårsruller af filodej fyldt med bulgur, kylling, hvidkål og andet grønt... uhm...!!



Uhh ved det er en meget gammel tråd, men i min søgen på inspiration til ugens madplan faldt jeg over dette indlæg

Har du tilfældigvis en opskrift du vil af med?

Anmeld

20. september 2010

Bondepigen

mor_sabina skriver:



Uhh ved det er en meget gammel tråd, men i min søgen på inspiration til ugens madplan faldt jeg over dette indlæg

Har du tilfældigvis en opskrift du vil af med?



Uha, så skal jeg have spurgt manden... Det er ham der er den store chefkok her i huset...

Vender tilbage, når jeg har spurgt... Men det er ikke sikkert, han kan huske hvordan og hvorledes, for han finder som regel bare på noget selv uden opskrift...

 

Anmeld

20. september 2010

Pige2009

mor_sabina skriver:



Uhh ved det er en meget gammel tråd, men i min søgen på inspiration til ugens madplan faldt jeg over dette indlæg

Har du tilfældigvis en opskrift du vil af med?



Jeg har en god en, selvom det ikke lige var mig, du spurgte

Paprikagryde

2 spsk. olie
1 stort revet løg
Svinekød i tern
2 spsk. paprika
1 bakke champignoner
1 pakke pølser i stykker på ca. 2 cm

Hæld lidt olie i en gryde. Tilsæt revet løg og svinekød i tern. Brun det hele, og tilsæt paprika. Tilsæt ½ liter bouillon. Lad det simre i 3-5 min. Champignoner tilsættes. Pølser i stykker tilsættes og varmes. Gryderetten jævnes.
Serveres med varme ris og grøn salat.

Velbekomme

K.h. Linda

Anmeld

20. september 2010

Diana...

Kylling tomatsovs og frisk pasta. 

Anmeld

20. september 2010

mor_sabina

Baagøe skriver:



Jeg har en god en, selvom det ikke lige var mig, du spurgte

Paprikagryde

2 spsk. olie
1 stort revet løg
Svinekød i tern
2 spsk. paprika
1 bakke champignoner
1 pakke pølser i stykker på ca. 2 cm

Hæld lidt olie i en gryde. Tilsæt revet løg og svinekød i tern. Brun det hele, og tilsæt paprika. Tilsæt ½ liter bouillon. Lad det simre i 3-5 min. Champignoner tilsættes. Pølser i stykker tilsættes og varmes. Gryderetten jævnes.
Serveres med varme ris og grøn salat.

Velbekomme

K.h. Linda



Minder meget om en paprikasovns jeg laver nemlig bare rigtig rigtig lækker tak

Anmeld

20. september 2010

Becks

Jeg skal bare have en yoghurt - De små fra cultura med müsli

Ophidsende ikke 

Anmeld

20. september 2010

Bellinda89

Det r kun mig og lille pigen hjemme i aften , da farmand skal på arbejde..! Så herhjemem står menuen bare på kartofler/m broccoli mos til Celina & pitabrød til mig selv

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.