Vi skal til et nytår, hvor vi er flere der laver maden. I år var det meningen at vi skulle stå for hovedretten. Men altså - jeg har grublet og grublet og jeg kunne kun komme på forretter.. Så vi har besluttet at det bliver 'Tapas' (selvom jeg sytnes det er et rædsomt pop-ord, der ikke ahr noget med spanske tapas at gøre, men nuvel, det er det det blir kaldt for i øjeblikket...)
vores menu ser sådan ud nu:
Artiskok strip med rørt kryddersmør
Kølig Gaspachosuppe
Lakseruller, med rogn og avokado
Vitello Tonato (kold kalvekød med tunsovs)
Tun Garpaccio
Lækker smukt farvet salat
Minikartofler med smør og krydderurter
Godt hjemmebagt brød
Rødvin, hvidvin, danskvand og coca cola til maden. (særlige ønsker modtages også.)
Dessert:
SemiFreddo
Det med kursiv er det vi selv skal lave
- Det plejer at kunne klares for 250 kr pr. snude incl kransekage, vin og champange... 
Den anden gang vi lavede hovedretten, lavede vi 2 døgns marineret vildsvinekølle, jeg langtidsstegte, med spændende kartofler og en masse slags grønt til. Men det havde jeg bare slet ikke lyst til sådan noget tung noget i år.
Håber du finder ud af det perfekte.
Anmeld