Det lyder faktisk spændende 
Den er vildt god!
Her er opskriften (fra Jamies Italien af Jamie Oliver):
Spaghetti tetrazzini (fire personer)
- en lille håndfuld tørrede karljohansvampe
- olivenolie
- 4 udbenede kyllingebryster uden skind i mundrette stykker
- havsalt og frisk peber
- 2 fed hvidløg i tynde skiver
- 350 gram rensede blandede svampe i strimler
- 2 dl hvidvin
- 450 gram pasta
- 5 dl fløde
- 1 lille håndfuld friske basilikumblade (jeg putter også timian i)
- 200 gram friskrevet parmesan
Forvarm ovnen til 200 grader. De tørrede svampe udblødes i ca. 1½ dl kogende vand. Brun kylling i olien, krydr med salt og peber. Afdryp de tørrede svampe (gem vandet), og kom dem på panden sammen med hvidløg og friske svampe. Si svampevandet og hæld det på panden sammen med hvidvin. Skru ned for varmen og lad det simre, til kyllingen er mør og vinen kogt lidt ind.
Kog pastaen og lad den dryppe af. Hæld fløden i saucen, bring den i kog og sluk for varmen. Smag til med salt og peber (og evt. timian). Vend pastaen i saucen, tilsæt basilikumblade og 3/4 af parmesanen og bland det hele godt. Hæld det hele over i et ovnfast fad. Drys halvdelen af den resterende parmesan over, og varm retten i ovnen, til overfladen er gylden og sprød. Servér og drys parmesan og evt lidt ekstra-jomfruolivenolie over.
Anmeld